Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim skupim pare za novi pasoš, nadam se za dva do tri mjeseca odmah odoh tražiti i ja od kakve Šveđanke, papir za azil.Ako treba ofarbaću se i u žuto.
@Radoje \"Кладим се да су од ових 1255 особа свих 1255 балије, јебо им пас матер.\" Kladim se da je jednom normalnom Srbinu u BiH tvoje \'misljenje\' tacno 0,00% od korisiti, posto ovakve etnopatetike idu samo tebi kao budzetskom provokatoru u korist.
ma.ter čirilicom prolazi a latinicom ne. Ovdje se radi o dismr.kriminaciji. Nema veze Radoje jjee.bal.oo ti ovih 1255 ba.lija mat.er u p.ic.u.
neprosvijetljena svjetina dovodi u pitanje bezvizni rezim ljudima koji zele vidjeti svijet van granica tamnog vilajeta....
Ja ću opet ko ga .ebe
kako je svjetina naivna :(