Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DNZ BiH je tokom cijelog svoga rada nastupala kao vrlo ozbiljna politicka stranka. Velika je steta sto su i danas ljdi krivo informisani o proslosti ove stranke, te ih i danas gledaju kao \"izdajnike\", \"otpadnike\" i sl. Mnogo puta su dokazivali da to nije istina sto dokazuju i ovoim potezom tj. pristupanju politickoj platfoemi!
Kad se vrati Fikret Abdic e tek ce onda nastati pravi haos u ovoj sizofrenoj drzavi :)
Napokon dobra vijest. Ne znam šta je DNZ i do sada čekao. Treba još sačekati SBB i SBiH do utorka i platforma je zaokružena u potpunosti. I nipošto zijetiti HSP. Sada su od neprocijenjive važnosti. Jer ako bi slučajno otpali iz koalicije, onda bi neko zlonamjeran mogao pomisliti da se radi o pokušaju majorizacije BH Hrvata. Zato, sabur. Samo polako.
Kako dođe do te cifre od 0,3% za HSP HSP i HDZ90 su nastupili u koaliciji a ortoped može iz dobijenih rezultata iznijeti samo svoj mandat
Nemoj nas plašiti HAHAHAHAHAHHAHA nemoj stare ti HAHAHAHAHAHHAHA dobre su b.aly.je HAHAHAHAHAHAHAH NEMOJ KONDORE MAJKE TI,NEEMOOOJJJJJ HAHAHAHAHAHAA
Čenga glavom i bradom :)) taj mijenja stranke k\'o čarape ha ha ha
Hvala Bogu jedinom da ti i poput tebe ne odredjuju kraj i pocetak nicega.
Je l\' \'vo Čenga sad kod njih!?
Joj Fikret Abdic hoce da se vrati da igra s velikima , a?
hoce Babina djeca u vlast. e nadam se da ce SDP , SDA, HSP, NS RzB ovo glatko dobiti