{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


DNS: Pavić: Nema sastanka sa Slavom Kukićem

S
21.6.2011. u 12:37
0
5
DNS: Pavić: Nema sastanka sa Slavom Kukićem
0
DNS: Pavić: Nema sastanka sa Slavom Kukićem
Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Marko Pavić rekao je Srni da su saradnici, kandidata za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, Slave Kukića tokom dana tražili da se sastanu sa predsjednikom ili sa nekim od funkcionera ove stranke, ali da se to danas neće desiti.
S obzirom da su predsjednik i potpredsjednik stranke odsutni, a generalni sekretar ne živi u Banjoj Luci, nismo u mogućnosti da se sastanemo sa kandidatom za predsjedavjućeg Vijeća ministara BiH Slavom Kukićem, rekao je Pavić.

On je ponovio da DNS samostalno nastupa u Parlamentarnoj skupštini BiH i da će se držati principa rotacije i pune nacionalne zastupljenosti i konstitutivnosti naroda.

Slavo Kukić, kandidat za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, danas će boraviti u Banjaluci gdje bi trebalo da razgovara sa parlamentarnim strankama iz Republike Srpske.

Iz SNSD-a je ranije rečeno da se niko iz ove stranke neće sastati sa Kukićem i razgovarati o njegovom programu, dok su iz SDS-a rekli da su spremni da se sastanu, ali da ostaju pri stavu da na čelo Savjeta ministara treba da dođe neko ih bloka HDZ-HDZ 1990.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: