Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada je svima jasno da je Mektic SDA-ov potrcko. Zajedno sa Zvizdicem i Izetbegovicem je napravljena migrantska kriza ne bi li na kraju oni zajedno kao rijesili situaciju i prikupili poene. A o zivotima i migranata i ljudi u Krajini ne mare. Trebali su traziti i ostavku Zvizdica ali i Borovac pored ove. Ovo je kompleksno pitanje a ovi nesposobnjakovici ga ocigledno ne mogu rijesiti.
KOMBINACIJA MEKTIĆA ČOBANA PEDOFILA I OVE SDAOVE KRIMINALKE DOKAZUJE ČINJENICU DA JE ON POD DALJINSKIM KRIMINALNE HOBOTNICE SDA! ☝️
evo fahrinih botova :D
Zvizdić, Mektić i Borovac, nesposobno smeće od ljudi
@StepskiVuk1 Seljaci i kriminalci nam vode drzavu. Predsjedavajuci VM Zvizdic najveca kukavica u drzavi. Sta on moze uraditi osim da pobjegne. Ma hajte molim vas.
👎👎👎👎👎
👎👎👎👎👎
👎👎👎👎
Ne zna se ko je od njih troje nesposobniji, sve ih treba smijeniti
Ma kakva smjena, pa vrana vrani ociju ne vadi! Daj jos izbjeglica pa ce traziti od eu jos para da saniraju "krizu"
Akcioni plan, kako smijesno...jedina akcija koju poduzimate godinama je praznjenje drzavnog budzeta!!
Mektic radi za Mafiju-SDA
Neswtrucan kadar do bola
Ma neka jos malo ovog ludila, Mektic sigurno misli da ce nas migranti pocet zaobilaziti.
Mektić je jedan vrlo mudar seljačić koji pod geslom da je sve u redu i da je stanje pod kontrolom u stvari inicira još veće probleme oko migrantske krize. Zašto više u svojim nastupima uopšte ne pominje manji entitet i njegove kapacitete kao ni Hercegovinu. Znam da SDA ima interes da sruši pojedince u V. Kladuši ali ko sa đavolom tikve sadi, o glavu mu se lupaju.
SDA najviše voli kad su ratovi,krize i elementarne nepogode pa oni skupljaju donacije i humanitarnu pomoć po svijetu
Ovo je odličan pokazatelj građanima u vezi sa (ne)sposobnošću onih koji tvrde i priželjkuju pobjedu na izborima. To je SDA, njihov rad i nebriga za narod !
SDA je razgranata mafijaska masinerija koja ima prste upetljane na svim nivoima ali ne jos dugo
predizborna igra.
mektic radi za SDA?
Mektić ili je glup ili nema srece kad razmislja ... a kad se bavi stvarima kojima ne bi trebao tad itekako ima srece.
Mektic radi za Mafiju-SDA