Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E usrašte vi iz DFa i šefa i stanicu. Našla kokoš da glumi lava. Gori vam je Komšić egoista od Lagumdzije i Neymara zajedno.
od Lagumdzije i Neymara zajedno :D :D :D
Kad se jedna minorna stranka ufura da su neko i nešto... A obični ublehaši i demagozi. Vrijeme je da i oni završe na smetljištu istorije. SF SN
sta da ste pobjedili na izborima kako bi se dogovorili za pozicije-- funkcije bilo bi za pištolje
Hahaha jadna je ova lijevica pa zar se sumnjalo da ce pedja kojovic prepustiti poziciju, onaj smrad glupi, pa zar ste mislili da ce niksic predati rukovođenje strankom, a zeljko je jadan izgubio kompas jer je unistio stranku u koju je dove nesposobnog podzica i papka đonlagica!
JOOJ PODBRADKA HAVERU JESI SE ULOJIJO
jao ljevice jao nama
Joj vrata, bas se vidi da mu je tesko u zivotu, radis li bilo sta u zivotu osim sto jedes...
Koja je ovo budala
Hoce, evo cim se ugase po komsicevom prijedlogu
Ispuhali ste vi ko kondom probusen
E ovo je veliki strucnjak za ekonomiju...taj bi i givikt pokvario