{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Đokić: Prioriteti djelovanja socijalna pravda i zapošljavanje

S
23.9.2014. u 20:19
0
1
Đokić: Prioriteti djelovanja socijalna pravda i zapošljavanje
0
Đokić: Prioriteti djelovanja socijalna pravda i zapošljavanje
Foto: SRNA
Socijalisti se više od dvije decenije istinski bore za socijalnu pravdu, solidarnost i socijalno odgovornu vlast i od tih ciljeva nikada neće odustati, poručio je ne predizbornom skupu u Bratuncu predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.
On je istakao da će se socijalisti i nakon izbora zalagati da se Republika Srpska ekonomski snažnije razvija i da se time otvaraju nova radna mjesta i povećava broj zaposlenih lica.

"Naš program iz 1993. godine i dalje je aktuelan, naše ideje i ciljevi kao i način na koji ih želimo ostvariri postaju sve privlačniji i za članove i simpatizere drugih partija i zato nam se pridružuju i naša snaga raste", ocijenio je Đokić.

Kandidat ove stranke za Narodnu skupštinu RS Budimir Aćimović iz Zvornika rekao je da socijalisti idu na izbore sa izuzetno kvalitetenom listom i akcentom da se zalažu za socijalnu pravdu i solidarnost kao za brži ekonomski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta za šta imaju konkretne programe.

On je poručio da će ova partija tu borbu nastaviti i nakon izbora u organima vlasti Srpske zajedno sa koalicionim partnerima.

I Jakob Galić, poslanički kandidat ove stranke za Skupštinu RS iz Zvornika, rekao je da će se, ukoliko bude izabran, boriti u republičkom parlamentu za donošenje zakona koji će omogućiti ekonomsko jačanje, jer je trenutno izuzetno teška ekonomska situacija u RS.

"Zalagaću se za stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta u malim i srednjim preduzećim i za uvođenje više reda u javnim preduzećima", poručio je Galić.

Kandidat ove partije za Parlamentarnu skupštinu BiH Branko Jašić naglasio je da da su socijalisti prevashodno za konsenzus političkih partija iz Republike Srpske u Parlamentu BiH da bi se jedinstveno štitili interesi RS u Sarajevu, poštovao Dejtonski sporazum i donosili zakoni koji će podsticati investicije i time doprinositi ekonomskom razvoju i otvaranju novih radnih mjesta.

Predizbornoj tribini socijalista u Bratuncu prisustvovalo je oko 100 članova ove stranke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: