Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čitavih 25 godina se nadao da ĉe četnici sići sa brda u Sarajevo ,a on ih dočekati.
Isto sranje, drugo pakovanje.
Ovo pašče je ratni zločinac........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Gohvno djikansko genocidno...snoge nanogu i mrs iz sarajeva
Ja prestao citati kad spomenu Rasu. Ako ti se ime i pojavi u istoj recenici politicki si mrtvac
Drugim rijecima krkan se nakro sad je red malo na mene.
RETARDINJO....
ma neeee .. samo ga pusti da radi šta radi i nema RSa do 2030
Mrs djikane.
Mrs djikane.
Ubijaš Bošnjake, siluješ, kolješ, protjeruješ, i onda nakon svega, odeš među njih, i uzimaš im pare. Takvo poniženje ti može samo komunjara (baliya) pripremiti.
eto ti ces je prekinuti
Ja sam prilicno siguran da ce 9.predsednik RS da bude Darko (Ratka) Mladic.A onda...
@PuskaNevesinjska1992 Ako on bude kandidat ispred SNSD onda sam bez ikakve dileme siguran da dobija izbore, dok Dodik Milorad postaje clan Predsednistva BiH.
...kom opanci kom obojci 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo mrtvom srbinu vjerujem.