Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeli bi da je palo pola metra i više snijega. :)
Da, a ne zaboravimo i da je tlo vrlo vrlo vrlo toplo, sto je olaksalo situaciju sa zadrzavanjem snijega, ali dobro je, jer levati obicno napisu da ih je snijeg iznenadio, ha ha ha ha ......
Vozi Mujo kamion kroz Sloveniju. Piči on tako kad odjednom ga zaustavi policajac. Kaže policajac: - Drug, migalec vam ne dela! Izađe Mujo van i gleda okolo i čudi se. Policajac ga spopao: - Drug, pogledajte, migalec vam ne dela! Mujo gleda okolo sav u čudu. Opet će policajac: - Migalec vam ne dela! Kad Mujo odjednom: - Ma hebo te migalec, gledam gdje mi je prikolica!
Da su ga u zraku hvatali uspjeli bi .
svaka cast, ovi su hvatali pahuljice u zaraku pa snijeg nije posteno ni napadao. Za svaku pohvalu :D
Legendo ko Tito u istoj minuti potpuno isti komentar... kao da smo u istoj prostoriji ...hahaha
cuj, pa bilo bi sramota da ste nespremni docekali jebenih 10 cm snijega, gamad jedna
Šta su spremno dočekali, sramih bilo. Da ste izašli iz kuće u 6 sati jutros kao ja pa bi vidi jada i grada sa 5 cm snijega. Hvala Bogu dragom pa nije palo 30 cm. Bilo bi kao i svake godine haos . J... im m.... njihovu neradničku.
da je bilo 30 cm proglasili bi vandredno stanje
čuj to, nisu iznenađeni ...
Otkud spremno docekali snijeg, obicno ih IZNENADI snijeg u januaru.
Čuj spremno dočekali 5 cm snijega. Kod mene kujice sinoć utabale cijelu avliju, moram curicu izvest na cestu da se poigra sa snijegom.
a jesul se dobro spremali za ova 2cm snjega ?
nije ni moju nanu sa stapom iznenadio, otisla je do granapa jutros normalno, bilo bi sramota da njih jeste.
Hahahahahah sto se nasmija najutro...... Spremno smo docekali i ovaj snijeg....... Ko da svaki drugi dan pada .... pa onda ono glavnoo..... U Sarajevu palo 4 cm snijega.......
@escobar_ Kada padne 40 cm i više onda se proglašava vantedno stanje, drug moj, i tada si ti kao i svaki drugi gradjanin ovog grada dužan uhvatiti se lopate i dati svoj doprinos u normalizaciji stanja.
Pa koliko su najavljivali snijeg bilo bi cudno da nisu spremni... Upozorili vozace na voznju,pa dragi moji pjesaci cuvajte se i vi! ;)
Jednom i da procitamo vijest, da nisu iznenadjeni. Ali opet neke je snijeg iznenadio kao recimo gras, oni koriste i najmanju sitnicu da ne rade.
Ispovijest Bakira iz trezora i babinog kabineta u ratu ! http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw