Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj nosi zensku torbu
Fura se omladina ba na 'species' serijal, šaraju na sve strane :D
Voljela bih da je nadju !
Ma evo t medalja
Šta pišete kilograme, neće je niko vagati kad je sretne. Svakako ova cura ima više od 75 kg ili je znatno niža od napisane visine.
Nadam se da su u pitanju ipak "pubertetske bubice" da nije nista vise, i da ce je naci zivu i zdravu. Kako je tek sad njenim roditeljima.
I ja. Samo da je pobjegla onako radi puberteta iztukla bih je na tenane da joj nikad na pamet ne padne!
Ma ako je to, vjeruj mi kad se pojavi da roditelji ne bi znali da li da udaraju, ili da je grle i ljube, sto je ziva i zdrava. Stvarno se iskreno nadam da je samo to u pitanju. Mada ja nikako ne razumijem kako neko moze ovako nesto napraviti svojim roditeljima i svojom voljom, to mi je van svake pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa koga su onda upratile kamere u Kiseljaku?! Misterija iz paralelnog svemira?!
Paranormal Activity part 5