Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i ja sam.prosle.god spasavao zivote u covid ambulanti pa me nakon 3 mjeseca ugovora nabili nogom.. Mislim djevojci svaka cast ,al valjda imaju konkursi il nesto pa da svi priliku dobiju
Eeee spasavao si u kontejneru,trebao si po trznim centrima. Kako se brzo zaborave one afere gdje su mladim doktorima poslije vala korone ukinuli ugovore.
Djevojka samo nije sjedila na usima na predavanju i nije prepisivala na ispitima,nije joj niko poklanjao ocjene. Ja sam juce u Vojnickom iznenađena kako me pregledao jedan mladi doktor u covid ambulanti. Takav pristup, opustenost da sam zaboravila da imam koronu.
Znaci djevojke(a i muskarci)spasavajte zivote i bit ce posla!
Kako određeno vrijeme, sramota, treba joj ponuditi neodređeno i da sutra odmah dođe na posao. Doktora fali u KS a mi im ne nudimo zaposlenje nego ako to i radimo nudimo i nesigurnost- određeno vrijeme a posebno u ovom slučaju. Ova djevojka je mnogo više zaslužila svojim prije svega humanim djelom rizikujuči svoje zdravlje i svoj život a onda i visokim stepenom profesionalnosti. Želim joj sve najbolje u životu.
Ok cura treba dobiti posao negdje nebitno gdje, ali pisati u komentarima ovakve nebuloze tipa ugovor na neodredjeno??? Haha pa doktor svih doktora to nece dobiti od prvog dana zaposlenja. Uvijek prvo na odredjeno, pa tek nakon 3 godine ugovor na neodredjeno... Smanjite dozivljaj!
Ako je diplomirala u septembru, vjerovatno jos ni diplomu nije podigla... tolika pompa o njenoj nezaposlenosti, kao da je haman godinama bila na birou ... je li se uopce stigla prijaviti na biro?
Mogli ste joj dati posao na mjesec dana puno joj je tri mjeseca majku vam j. samo da se vidi da je gradonacelnica to uradila hahaha lazni njen osmijeh. Sto joj niste dali posao na neodređeno ? Fol dobila posao a posao na 3 mjeseca ako produzi to ce biti na 6 mj. plafon godinu i noga bajo opet se kiseli na birou. Zato pravac njemacka nema ovde hajra..
I ja Sam diplomirani doktor Bio Sam u sarajevu na birou godinama, sad radim u slovenij , svaka cast , Velika je odgovornost I rizik ovako odluciti uraditi kao ona jer, ona sigurno zna da Ako bi se situacija pogorsala I ta osoba umre onda bi se moglo na nju krivica prebaciti, moj otac je takodzer pokusao spasiti djecaka Koji se srusio I poceo da gusi , medzutim vec je bilo prekasno za intervneciju I roditelji od tog djeta su podnjeli tuzbu
Ne verujem u slučajnosti.Meni ovo izgleda kao namestaljka.
@gooUser1615029134 ti da imas u famEliji doktora, znao bi da nije visa skola 😂 niti malo iznad medicinske sestre, jer ni po kakvoj logici cak i najvecih zavidnika, ne moze srednja skola biti ravna fakultetu od 6 godina. Pretpostavljam da imas u familiji jedino medicinske sestre.
Medina, polako, probaj, pa ima vremena za Njemacku. Najbolje da ide u Švicarsku.
Cura izgleda na ovoj slici kao Kristina Mandarina ona hrvatska pornićarka.
All the best ❤️❤️❤️❤️
Bravo doktorice , pa zato i niste u radnom odnosu što ste jako sposobni i hrabri.
Medina je k'o lutka. Ne smijemo kao društvo dozvoliti da završi u T.P Sedrenik i da je lokalni dripci pitaju: ' Lutko pošto je pašteta...'.
Da nije bila tu slucajno jos bi bila na birou godinama
Napokon neka lijepa vijest!