Monstruoznost bez granica
0
Djevojka iz Bugojna bacala psiće u rijeku
Komentari (526)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle ovo izvuče brata ti.....
haha, frajer komentarise posle godinu dana...
Apelujem na Sarajevo - X da ukine mogucnost komentarisanja ovakvih clanaka! Ne znamo o kakvoj se osudi radi niti s kojim razlogom a komentari i komentatori postaju vulgarni i nasilni.
je*em ti familiju ne normalnu koja si ti ne odgojena stoka
A TO ZA TE TESKE ZLOCIE SA LJUDIMA U SREBRENICI ILI BILO GDJE....TO JE DRZAVA KRIVA STO IH NE TRAZI...I ONI NEMAJU NIKAKVE VEZE SA ZIVOTINJAMA JER JE JEDNO KUCE VRIJEDNJIJE OD NJIH..
ZA SVE ONE KOJI GOVORE KAKO BABE BACAJU KUCICE I MACICE : ALO LJUDI!! OVO JE 21 VIJEK...MISLIM DA JE VRIJEME DA SE NE UGLEDAMO NA BABE..ZIVOTINJE SU ZIVA BICA KAO I MI...NEKI SU CAK BOLJI OD POJEDINIH LJUDI...OSOBE KAO OVA DJEVOJKA MOGU UBITI I COVJEKA...PA JE LI TESKO ODVOJITI KOMADIC HLJEBA ZA SVAKO KUCE??PA MOGLI SU GA DATI NEKOME,NEZNAM NAPRAVITI OGLAS...NEGO IH BACAJU U RIJEKU I TO SA OSMJEHOM NA LICU...MA STRASNOO...ZAMISLITE KAKO JE TOJ JADNOJ KUJI BEZ NJIH..:((
toliki monstrumi i ubice iz republike sumske slobodno hodaju i niko se ne uzbudjuje niti ih ko hapsi?Genocid u Srebrenici!!!
Za ovakve poput doticne delikventice,je potrebno poduzeti mjere smjestanja u popravni dom!!!Takodje predlazem psihijatriski pregled i nadzor,a za roditelje doticne ukoliko imaju jos djece da ih daju odredzenim ustanovama na odgajanje.U svakom slucaju i novcanu kaznu koja bi bila proslijedzena azilu za zastitu zivotinja!!!
Po komentarima,mozemo zakljucit da se monstrum koji snima zove MARTIN,a Jos veci monstrum koji baca psice zove IVANA i da jesu iz Bogojna.PA zar je tako tesko da se nadju??? Za njih nista manje od smrtne kazne!!! Na neduznim zivotinjama se izivljavati,pa to se nikad ne moze oprostit.
neznam samo zasto pojedini mijesaju ljude..nije bitno da li je hrvat srbin ili muslim..misim da se ljudi bas zbog ovakvih stvari trebaju ujediniti...djevojka je poremecena i to ste svi vidjeli...treba joj pomoc..a to sto neki govore da objave identitet to se nece desiti jer je pola svijeta bijesno na nju...jer da joj objave ima budala poremecenih poput nje,doci ce i roknut je..jest njega briga...
Nasli su je i trenutno je na psihijatriji: http://www.vecernji.hr/vijesti/stence-koji-su-baceni-rijeku-spasila-je-baka-ruza-clanak-186868
svaka rec za ovu monstruoznost je suvisna. prvo,treba prihvatiti da nismo mi ti koji vladaju zemljom,vec je delimo sa svim bicima na njoj...to sto imamo sposobnost govora i naprednijeg \"razmisljanja\" ne daje za pravo da ih gledamo kao svoje vlasnistvo! i oni imaju osecanja,potrebe...i sve ono sto mi imamo. da,ima razlike izmedju nas i njih---zivotinja nece napasti coveka ako prethodno nije izazvana ili,sto je sve cesci slucaj,zlostavljana ili na bilo koji nacin ugrozena...desi se nekad,ali retko...u svakom slucaju-ovo nije smelo da se desi,jer ako nije zelela da ih zadrzi mogla je da ih da nekome ko ce se o njima brinuti...mislim da se vecina slaze samnom...
Balavica bolesna !!! Plivala bi ti ko oni !!!! UZAS !
isuse moj boze , di ide ovaj svijet ? Pa za ovako nesto moras imati skroz bolestan um . Vrlo zalostan video :((
Postovani Glumac, jucer su psici, danas ce bacati bebe u kontejnere a sutra nece uopste reagovati i pozvati pomoc kad nekoga udari auto. To je taj magic circle i onda se pitaju otkud toliko nasilja na Balkanu. Svojim komentarom ti dajes potporu govoris ovoj i svim ostalim djevojkama da baca bebe u kontejnere....mozda ako se dokopa i tvoje onda ces drugacije reagovati. Nije sramota neznati vec ne htijeti nauciti. Ako ti zelis imati nekoga takvog u svom komsiluku, bujrum. Ja ne!!! Ovo je strasno, gdje je ovo djete raslo i uz kakve roditelje. Ovo je odraz naseg izvrnutog drustva gdje su sve ljudske vrijednosti pale u zaborav. Nek nam Bog dragi pomogne!!!