Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je dobra vijest, tacno mi popravi i uljepsa dan. :-) Dusica draga da od sad ima malo bolju srecu i da se oporavi.
Mir s tobom.
:-) hahah Takodjer
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pravo cudo posle sedam dana?? Hvala Bogu.
Izgleda da se cuda desavaju...
zatvorite retardiranog brata u ludnicu
pisamkuran 25.07.2015. u 13:35 +7 Elhamdilullah de malo se koriguj u niku
KLIX: "On je pronađen prije tri dana u šumi, dok je više stotina policajaca danonoćno na području Brčko distrikta i Srebrenika tražilo djevojčicu." AVAZ: "U velikoj potrazi za bratom i sestrom, koja je pronađena osam kilometara od mjesta gdje su pronašli Elvedina, učestvovali su spasioci Crvenog krsta i Civilne zaštite u Brčkom, te pripadnici Gorske službe spašavanja iz Mostara i Travnika, kao i helikopter MUP-a RS"
Ovo je stvarno lijepa vijest jos samo da danas dobijemo u grupi isticne i zapadne komsije pa da smo sigurno na sledecem mundijalu.
JUČER!
NE DAJ SE MALA LAVICE!
To je taj bosanski gen..bravo malena sve najbolje u daljem zivotu..
drz se lutkice mala......valjda ce neko o tebi sada povesti racuna
Hvala Bogu :)
Duša draga. Suze mi krenu čim nešto pročitam o njoj.