Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Romi u ovim godinama već imaju po troje djece, ništa čudno. Nema razloga za brigu. Udala se i već je trudna eto vam odgovora.
@tnf Seferovića ima i Roma
@bosnischeeinspritz kao i ti,da nisi mozda Ilir,hahahaa
jUPI, FIRAUNKA NAĐENA!
Ko nadje njegovo lol
A da je potražite po "campinama" u Rimu? Garant se udala...
A sto se to objavljuje 15 dana poslje? cuj, nestala sredinom avgusta, a objavljuju u septembru, majko mila, nije bitno jel romkinja ili nije...
Iz romskog plemena sa Ilidze.Bila uvijek na prosenju kod Imzita .Jeste od Ljube Seferovica ili sestra ili kcerka ili nesto ne znam.Sigurno je otisla sa nekim muskarcem.
Otisla mala na jahorinu nekolka dana pa ce se vratiti kao i ona nedavno sa Ilidze
Zabranite komentare!
Mozda se udala.
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. Http://zalbe.vzs.ba
Ti si hadalj mrtvi
Puno govori o vašem uredništvu što čak ni u slučaju najosjetljivijih vijesti niste spremni zabraniti komentiranje. Svakako ste (nezasluženo, ali ko prvi djevojci, njegova djevojka, tako je i s portalima) najčitaniji portal, neće vam jedna moralna odluka oduzeti od tog uspjeha...
Da nije i ova zatrudnila pa pobjegla od svojih
Nikad necu razumjeti taj bolesni umni sklop muzjaka da su u stanju spavati sa djevojcicama mladjim od 14,15g. Koji je to bolestan nagon.
Svakakvih kretena na klixu majku vam onu
Ista Sakib. https://www.google.com/search?q=sakib+licna+karta&newwindow=1&safe=off&client=opera&hs=ocE&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=Is3Nru6xcm5yvM%253A%252CfEub9XQtInKw4M%252C_&usg=AFrqEzeLlcvAP4MhEJ3booZlpuX5sr-qMQ&sa=X&ved=2ahUKEwjX5d_kjqbdAhWylYsKHca1AMEQ9QEwAHoECAAQBA#imgrc=Is3Nru6xcm5yvM:
Za ovu nema dileme! Udala se garant!!