Najsvjetliji primjer akcije Let's Do It
83
Djevojčica iz Bijeljine sama prikupila šest vreća otpada
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo BIH, prvi put u nečem ujedinjeni bili paradoksalno, ali u smeću.
najnajsvjetliji primjer je ova cistacica na masinskom fakultetu sarajevo sto svaki dan prikupi 10 kanti opusaka samo u holu.
pa gdje je djevojcica u tekstu? ni slike bas
NIJE TO NISTA 4 REKETASA SDP/A POKUPILA OSAM VRECA EURA U SARAJEVU
Dijete od 6 godina ima vise svjesnosti i zdravog razuma od odraslih. Malenoj svaka cast, odrasli - sramota.
osim u nekim manjim lokalnim zajednicama, u vecim gradovima kupili su smece u gradskim parkovima i na ulicama za sto postoje ljudi koje mi kao gradjani placama i to dokazuje koliko ovdje nista ne funkcionise. Nisu cistili depeonije, jer ovo sto su nabrojali nisu deponije - otkada su Veliki Park ili ulice Marin Dvora deponija? ovo dokazuje koliko je ovo lose iskordinirana i pripremljena akcija. Kao podrska MAC BiH-pa da je bila cistile bi se prave divlje deponije koje su izvan nadleznosti komunalnih sluzbi.
@ad Naravno da građani trebaju imati razvijenu svijest o prirodi i cistoci, ali na nacin da svako preuzme odgovornost i odgovara za svoje postupke, a ne na nacin da djevojcica od sest godina kupi smece za drugima.
opet ovi sto su prikupljali smece vise ce paziti gdje ga bacaju... a sta je sa ostalima, sto ne paze... sto bacaju smece kroz prozore auta u voznji, sto ne znaju sta je kanta za smece, oni koji mijenjaju kantu za smece i rijeku? ... kako njih malo nauciti kulturi i nacinu cuvanja zivotne sredine...
@ lolcina Nijemci kad imaju ovakve akcije ili slicna okupljanja u prirodi. Neki ludjaci to zovu poducavanjem djece da se brinu o prirodi. Mozes misliti, skandal.
mogli ste barem napisati ime i prezime djevojčice
Dzaba thumbs downate. Da vidim kako biste vi pustili vasu djecu da ciste? Ili vas same? Nego dijete od sest godina treba skupljati smece? Sram vas bilo!
jel to ta djevojcica?
Ne mogu da vjerujem da se divimo cinjenici da je DJEVOJCICA OD 6 GODINA napunila vrece smeca? Ko jos dopusta djetetu od 6 godina da skuplja smece? I don\'t want to live on this planet anymore.
Smrdi su inače jako pogan narod, krema govnna im po kući razmeljana tako da me ne iznenadjuje da su skupili toliko smeća u kakvom poganluku žive
Smrdi su inače jako pogan narod, krema govnna im po kući razmeljana tako da me ne iznenadjuje da su skupili toliko smeća u kakvom poganluku žive
Svaka cast ovim ljudima..