Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo prezentirati u Fehervaru je kao prosipati bisere pred svinje
Bravo Jasminko, sve pohvale po ko zna koji put od mene.... Beograd to bolje zna nego mi sto smo prezivjeli uzas u opkoljenom Sarajevu, mi koji nismo imali djetinjstvo i nikad ga necemo ni imati, mi kojima se desava da i dalje sanjamo sve te strahote, reziser zvani Beograd trebeo je da dodje na promociju knjige u Sarajevo i pokloni se nama Djeci Sarajeva i oda pocast nasim poginulim drugovima,drugaricama,sugradjanima, ali opet BRAVO JASMINKO POKAZI IM JOS JEDANPUT KO SU , STA SU I STA SU NAM URADILI
Vidio sam dječiji mozak kako curi na potiljku male Samre, matera direktno u srce gelerom. Sa Samrom sam se znao poigrati. Čekali su hljeb za Izbjeglički centar II GIMNAZIJA u Ulici Sutjeska kada je granata iza zida kod trafike u ljeto 1993. Ukopane u sumrak na mezarju Stadion.
Bravo Jasminko! :D