Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad tek ode sve u .....
ode balija, dođe balija. ne kužim baš ovu promjenu.
Treba malo GP Put i Grupex da živnu.
Ma šta se mučite, evo da vam ja sastavim mandatare: 1. Clan predsjedništva ostaje Bakir 2. Ministar zdravstva njegova žena 3. Ministar sigurnosti Naser Keljmeni, zamjenik Radončić 4. Načelnik MUP-a Zijo Turković, zamjenik Mersed Hadžić Švicarac 5. Ministar saobracaja i komunikacija Sanjin Sefić 6. Ministar finansija Esed Radeljaš 7. Reis-ul-ulema Bilal Bosnić, ambasador u USA Mevlid Jašarević Kad je bal, nek je maskenbal..
😂 svaka cast!
kako mozes zaboraviti hasana cengica,bakira alispahica,senada sahinpasica saju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Terzić-poltron i Hrvatski lobista, radio za Dubravka Grgića i koncern " AGRAM ", Dubravko ga vozao Jadranom na istoimenoj jahti, družili se sa ženama i mlađim ženama, rastaljivali.Obečao Terza da če zakrpiti Fahrina zaduženja, teda malo popravi svoj i zubaricin buđet, stari je to jad, još dok je bio Guverner u SBK, ima na duši i jednog nesretnog pješaka, te masu tendera i buđetskih varki. Da postoji ikakva država on bi odavno bio u zatvoru, a ovako ugledan građanin.
hahah, fizibiliti studija
ukrug i nedogled...
propast Autocesta na pomolu
Sad nece biti 15 pfeninga nego 30 na gorivo za izgradnju autoputa. Naravno naseg kojeg cemo normalno placati da se vozamo po njemu. SJASE KURTA UZJASE MURTA.
Vratio se propali predsjedavajuci ministarskog vjeca...
Nije se ovaj jos nahapo, de mu jos kakvu funkciju nadji.
Bice da je Đenan mnogo pitao a to se ne prasta.
jedan od većih lopova post ratne politike uz njega su tu još Branković i na broju jedan Bičakčić a svi su bili premijeri zanimljivo
. PRAVO LICE “LIJEPE NJIHOVE”! USTASE DIVLJALE PO ZAGREBU (VIDEO) http://tinyurl.com/jrmjtpe ..
Opet supci na vlasti aferim gazija...
Znaci , Salcin opet u komercijalu zvake detrdzenti i sl.
ispuza odnekle i ovaj propalitet od kriminalca, fuj nam drzave, obicni kurvar...
Nek prvo pokrpi rupe na cestama u svom gradu(kojih je more),pa nek se onda baci na federalne!Katastrofa!!!
Pitanje ; kako ste kupili nešto ? Odgovor : po zakonu ... Kako; po zakonu ... Kako ?..po zakonu !!!! Kako ste prodali nešto ? Po zakonu ! Kako? Po zakonu ! ..... PS : i tako 25 godina , unazad....