Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'ta će australci nama pričat'
Đemila, šta ti dođe Gabriel Omar Batistuta?
Zar Đemila nije imala ništa pristojnije da obuče za prigodu obilježavanja sjećanja na žrtve, već se obukla kao za groznicu subotnje večeri? Obučava li iko ove naše pripadnike diplomatsko-konzularne mreže o finesama diplomatskog protokola???
Nema ona nikakve veze sa diplomatskim konzularnim protokolima u startu da se razumijemo! 😂Udata je za Australskog milionera i na osnovu njega dobila je poziciju 'honorarnog konzula' kao da predstavlja BiH ovdje u Australiji. Dalje od NSW i Sydney-a niko iz dijaspore nije ni čuo za nju! Isto kao i ambasador u Kanberi Mirza Hajrović! Žali Bože ovakvih predstavnika!
Pa sto on onda nije?Ljubomora prsti iz tebe.Smjesna si sa svojim komentarom o svijetu koji ne poznajes,nemas dodira
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
To Đemila, da i mi nešto na koku dobijemo, da sad samo srbkinje preko koke sve dobijale.
Pa australci nikad nisu ratovali osim sto su nesto malo na Galipolju ucestovali. Moraju na zor nesto slaviti
Sudan, March–June 1885 South African War (Boer War), 1899–1902 China (Boxer Rebellion), 1900–01 First World War, 1914–18 Second World War, 1939–45 Occupation of Japan, 1946–51 Korean War, 1950–53 Malayan Emergency, 1950–60 Indonesian Confrontation, 1963–66 Vietnam War, 1962–75 Iraq: the First Gulf War, 1990–91 Afghanistan, 2001–present Iraq: the Second Gulf War, 2003–09
@SavjetnikHuso Ako se izuzme par akcija gdje su bili americke pudlice, ostalo je sve treceklasna intervencija. Danas mogu samo da zavode strah pacifickim drzavicama. Vijetnam ili Filipini bi ih rasuli kao rizu, a o Indoneziji da i ne pricam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka čast Džemila! dobro si ti upecala onog tvog ministra. pozz od školske raje iz Kalesije