Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to malo sredstava sto dobijete treba vam ukinuti i usmjeriti u nabavku respiratora i druge neupotrebljive medicinske opreme.
Hvala tebi Bakire i tvojim uhljebima ;)
Djecija javna kuhinja??! Djecija mdfk kuhinja?? :((( Halo raja! Sta je ovo!? ''onaj ko zapostavi nemocne, najebace kad tad''El street.
Ne gotivim dinastiju Izetbegovic blago receno, ali meni se cini da je manje bilo gladnih tokom rata u Alijino vrijeme kad su granice bile zatvorene nego sada kad mu je ona spodoba od sina na vlasti...naravno i ostali politicari su krivi ne mozemo samo Bakira i njegovu stranku kriviti ali oni su najvise krivi...tuzno...
Ja procito javna kuca u pm...
... i to dječija u 3 pm :-)
Pa čemu minusi, bio sam šokiran
Ma nemoj tako nemoguce..ajmo malo o dodiku sta je rekao,o ugrozenim Bosnjacima u Crnoj gori,dali Hrvatska laze o koroni,kako smo mi odbranili se(mislim na sve strane)posto su se svi branili..a cuj ima gladni to su nepotrebne teme..
Cuj ima gladnih po federaciji??? Citajuci portale covjek bi rekao da cvjetaju ruze u 10 komada podjeljenom bejha entitetu
Bitno je da nesposobni političari imaju po 6 hiljada maraka svaki mjesec.
Čuj to bošnje gladuju, ja mislio samo hrvati i srbi kako to zar oni nisu bogatiji od ostalih. ;)