Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I taj prokleti rat...
Imam pitanje za ove sto govore da povuce zivu itako te gluposti Sta mislite da vase dijete nadje ovo a predhodno da procita vase komentare sa klix.ba ???? Zapitaj se glupi covjece jel ista vrijedno života bilo cijeg!!!!?!?
“ne zna da li počite od prošlog rata ili je svoj put u rijeci našla u mirnodobskom vremenu, “ Možda je iz Počitelja kad počite od prošlog rata🙃
ispala chetnicima kad su bjezali
šta će dijete u rijeci ? umjesto da rješava 2 jednačine sa 2 nepoznate, on tetura po koritu presušjele rijeke.
tri kočića i trakom ograđena bombica .. hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tako je to kad stoka ubija ribu bombama.
🚦🚥🚥🚦🚏🚏🚜🚧🚜🚏🚜🚧⛽🚧🚜
Poznajem djecaka koji je pronasao bombu Amar Musić.
@Zindezinde075 dobro i?
@Zindezinde075 majstore
Ammaaa kanamaa
Ispala nekome od Škorpiona kad su 95te ubili Safeta Fejzica, Azmira Alispahica, Sidika Salkica, Smaila Ibrahimovica, Dinu Salihovica i Jusu Delica. Neka vam je vjecni rahmet.
Ostatak Edina Gacica
Strucnjaci ispitali prostor i predmet objave. Bomba je blokirana i unistena, bezopasno
Bron from the Black Water
Sreca pa je nije diro
Bombica "Made in Rusia", probo pchkousti vuchko da lovi ribu, kad se vracho gladan sa jevrejskog groblja.