Poziv na humanost
0

Dječak Ognjen Gudelj želi da živi i ide u školu

Piše: V. T.
Ognjenu je potrebna pomoć
Ognjenu je potrebna pomoć
"Imam veliku želju da živim, da idem u školu i da se igram sa svojim vršnjacima", riječi su koje već mjesecima ponavlja dječak Ognjen Gudelj (11) iz Trebinja. Ognjen boluje od teškog malignog oboljenja, zbog čega se trenutno liječi u Njemačkoj.

Ognjen se razbolio u aprilu prošle godine i od tada je stalno po bolnicama. Nažalost, ljekari su tri puta pogriješili u dijagnozi bolesti.

Da bi dobio bitku za život, ovom hrabrom dječaku je do 25. oktobra potrebno potrebno prikupiti još 144.000 eura. Akciji za pomoć Ognjenu uključile su se brojne organizacije i pojedinci iz cijele BiH, ali i inostranstva.

Aktiviran je i broj za SMS donaciju preko SMS servisa za Ogija. Za slanje SMS donacije potrebno je upisati velikim slovima BN, napraviti razmak, zatim ukucati OGI, pa opet razmak, upisati svoje ime i prezime, grad i državu, te poslati poruku na broj koji se nalazi na Ognjenovoj stranici http://pomozimo-ogiju.webs.com/.

Telekom operater “m:tel” otvorio je poseban broj telefona - 1458, čijim pozivom donirate 1 KM za Ogijevo liječenje.

Na internet stranici oboljelog dječaka možete naći detalje oko njegove bolesti, ali i sve načine putem kojih se može pomoći da Ogi dobije svoju bitku i da se živ i zdrav vrati u BiH.