Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu dragom.....a onda i ljekarima . Malenom brz oporavak i sve najbolje u životu ...
Bogu hvala i doktorima sve pohvale....svaka cast...malenom sto brzi oporavak.
Yesssss :))) Maleni, život je pred tobom!
Hvala bogu da je preživio i da je bolje, brz oporavak ti želim i da nastaviš se igrati i živjeti, imaš još puno toga za naučiti i vidjeti.
eh ovo je vijest.. i to dobra vijest.. a nigdje komentara... a ne ono o svlacionici real madrida.. koga briga za to..
nije trac i ne stvara tenzije medju narodima i drustvenim slojevima..nije odma zanimljivo ljudima, mnoge ljude ne zanima tudji zivot...a ne vole ljudi dzaba sapunice, "mind junk food" ko što bi ameri rekli :)
nas narod ocito uziva u losim vijestima.. voli da se nasladjuje tudjom mukom.. voli da pise najgore o onim drugim i drugacijim... kako smo nisko pali... zar nije ljepse radovati se tudjem uspjehu, tudjem napretku, ja barem volim da cujem dobre vijesti, jer mi to uliva nadu da ce se i ostalo popraviti... to je moje misljenje... meni je casa uvijek do pola puna...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
juppiiii!