Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH ima najviše nepismenih i najmanje visokoobrazovanih u regiji i naravno većina njih rade po ministarstvima....:(
uhljebi neznaju ni copy-paste odraditi kako treba
Osobi koja je kucala tekst i napravila grešku, istetovirati na čelu ATSM!
Pa kad su seljacine zaduzene za takve stvari i poslove. Bravo mi!
TOliko o brizi sa fudbal u BiH :)
eto zasto nam trebaju sposobni a ne podobni... to znaju i iz SDA i HDZ-a pa uvijek zaposle par sposobnih koji su tu kad nesto zapne, al vidimo da ni oni nisu svemocni, kad ima uhljeba koji ne znaju ni prepisati
Koja je ovo sprdnja od države. Golovi trebaju da ispunjavaju neke silne standarde. Halooooo, pa ne šaljemo raketu na Mjesec nego postvljamo golove na dječija igrališta. Mada, mi smo i to uspjeli iskomplikovati. Plus naša nepismena i nesposobna administracija nije znala čak ni standard da prepiše. "pa su poništili cijelu nabavku za golove vrijednu 150.000 maraka." Pa koliko to košta jedan gol?
...verujem da bi drugacije pricali da neki od tih golova povredi vase dete. propisi su skoro uvek pisani krvlju, odnosno nastajali na iskustvu stecenom kroz nesrece.
Ojjj debila Boze sacuvaj, ebem te Bosno
po meni ni ne trebaju igrališta jer su bošnje najnesportskija nacija u europi i zvanično po olimpijskim igrama osvojeno čitavih nula medalja
Ipak im se mora priznati nastup u finalu recitovanja iz Kurana u Maleziji
@rened i tu bez medalje tek 9 mjesto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kalifat na aparatima