Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A odgovor na komentar nekih koji očigledno nemaju zere mozga pa pišu nešto slično ovome: nek nas bodu noževima i pale.., Pa zato vas i bodu noževima i pale jer tako razmišljate! Šta bi bilo da se nešto desi sudinici ili njenoj djeci? Ko bi onda imao petlje da osudi Turkovića - vi možda? Malo sutra, zavukli bi se u mišje rupe kao što ste uradili kad je počeo rat.., a evo sad ste hrabri pa pljujete po ljudima koji svoju glavu stavljaju u torbu da bi kaznili te iste koji vas bodu noževima i pale. Koji sve idioti žive na ovim prostorima!
Ma nikakve vajde od toga. Ne postoji osoba na svijetu koja se može zaštititi na taj način. Sve dok se zakoni drastično ne promijene, i ne uvede smrtna kazna, kriminalci će i dalje hvatati fursat i imati veća prava od poštenih, a ne da ih puštaju na dopust (!? krajnji idiotizam) i da ih još mi hranimo i grijemo im KPDove. Pa im ni to nije dosta, nego protestuju zbog "loše" hrane. Sve bih Ja to po kratkom postupku - pa i mimo zakona (koji očigledno ne valja).
Pa, gospodo, zar niste u stanju da pronađete par gradskih sileđija kji sarađuju sa braniocima?
Prioritet su u svakoj normalnoj zemlji građani. Jako je eto bitna ta Dijana Kajmaković pa se trebaju bacat pare na nju i njenog balavca.
Ma ja, bacajte pare na čuvanje nebitnog uhljebljenog isprdka, baš ko u SFRJ, a raju ko j.e.b.e., nek nas bodu noževima i pale.
Zivoti sudija i tuzilaca su prioritet zastite svake zemlje. U Italiji su Falcone i Borselino heroji nacije, koje drzava nije uspjela zastiti. Kod nas ne znaju cija je nadleznost. Zar treba neko da nastrada, pa da se donesu zakonski propisi?!