Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO MENE EVO MENE I ZOVEM SE KEMOO IMAL IKO IMAL IKO DA BI ME IZLEMO, IMAAAAAAAL IKO IMAAAAAAAAAL IKO DA BI ME IZLEMOOOOO, DA BI ME IZLEMOOOOOOO!!!!!!!!!
KAD CE NAMA MLADIMA BITI BOLJE!!!! JA NEMAM GDJE DA IGRAM SAHA I LOPTE A ONI PRAVE PARKOVE PO BARAMA...
amra haj dodji veceras dole molim te...
Jel\' ista firma radi i popločavanje onog parka i stavljanje hladnjaka u Novom Gradu??. Samo što tamo to košta puno više 106.000 maraka,Doduše u cijenu su ušle i štamparske usluge.
2 000 metara kvadratnih? Ako ovdje ima 700 metra i to je previše. Četiri klupe dvije klackalice ljulja i tobogan te malo pijeska 34500 KM. Lijepo bogami.
Jos kad bi roditelji smjeli na Sipu pustiti djecu da se igraju, bez bojazni da ih neki od stotina divljih pasa lutalica, koji tumaraju izmedju zgrada, nece rastrgati... Poslije ce biti kasno pricati...
nije ni napravljeno a vec postalo okupljaliste narkomana ... Vise poslije 9 ne mozes mirno proci tim putem...
DJECO IGRAJTE SE JOS KOJI DAN DOK NE PRODJU IZBORI JER CE SDA SVE DA POKRADE I ODNESE DO SLJEDECIH IZBORA
i došle lutalice i narkomani........................................
trebalo je to i ranije napraviti...vec godinama molimo nadlezne da nam naprave igraliste...ipak bez novih izbora nista...
35.000 krvnih zrnaca..... :D
ja oaze i cirkusa,s jedne stranecesta,a sa druge servis i izduvni plinovi zaista ko iz bajke