Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja patetika i uvjek neki kravatas stoji iza svega
Odlicna poruka
Zašto im Skaka nije objasnio da se moraju crtati entiteti?
13ta slika. gospodin Stjepan Kljujic
A je li posebnom bojom, zlatnom i sjajnom, iscrtana Republika Srpska? Bilo bi grota da nije jer brez Srpske nema BiH.. Nikakve...
Samo na ovim slikama ima vise djece no u srbiji i pc zajedno, zahebana ta bjela kuga od boga data onim sto zasluzise!:))
kada vidis kolliko dislikes si dobio za ovu istinu sto si reko jasno ti je da si ih zacno tamo gdje ih boli najvise. 250 000 abortusa godisnje. pa covjece. imaju li one gace,znaju li sta je kontracepcija.
Odlicna zanimacija
Jedna lijepa ideja i projekat
Super slike
gledam slike i ono ponosan na ovu djecu kad izleti onaj MUTAVAC na zadnjoj slici pade mi mrak na oči
Je li im itko rekao da se BiH u tolikoj mjeri ne zeleni kao što bi to htjeli njihovi mentori? Ako nije, trebao bi, jer kada sam bio dijete onda su i mene neki uvjeravali da je Hrvatska do Zemuna.
Šteta što ne obeleže na karti gde se sve ne slavi 1. mart!
Novi, Gradiška, Doboj, Banjaluka, Derventa, Modriča, Šamac, Brod, Bijeljina, Zvornik, Bratunac, Višegrad, Vlasenica, Milići, Foča, Neveseinje, Bileća, Trebinje, Grude, evropski deo Mostar, Posušje, Široki Brijeg, Stolac, Čapljina, Livno, Tomislavgrad, Grahovo, Drvar, itd!
bolje nabroj gde se ne obilježava sretenje:priština,n.pazar,subotica...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ispiranje mozga lsznim patriotizmom
ZA BiH a protiv negiranja historije,geografije,biologije, logike i normalnog života!
Trebalo je doći još oko hiljadu djece, ali nisu mogli od takozvanih "boraca". Kako god, čestitke ovi malim velikim ljudima i sretan Dan nezavisnosti BiH! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
o čemu pričaš budaletino