Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napravi ti od tog djeteta čovjeka a ne zatucanog koji neće znati dalje od Kasabe jer mu je i po svemu gledajući babo zatucaniji od panja
@Burbon ...he,he...vi od svoje djece napraviste kurave,sponzoruše i kockoglave rijaliti debilčiće...pravi ste primjer,nema šta...čvarci,ćvarci i komarci... :)))
bolje biti i to što si ti sve nabrojao nego zatucani nacionaista koji će na kraju ubiti svoju familiju pa sebe! A prije svega toga mora nositi 8.9. zastavu 👌
Otvorena degradacija svih koji nisu srbi, a oni ocekuju da im se i dalje udovoljava. Ne popustati pod pritiskom sta god da se desi. Kako je krenuo, Dodik ce ponovo NATO prizvati da ih bombarduje.