Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ne znaš bil' se smijao il' bi plak'o...
Ovo je tragikomedija prijatelju...
@The Ostruga ............oooooojjjjjj oplakah :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
twelve points from Sudan
ne znam jesul se pingvini plasirali na listu najadnijih drzava, u njih je dobar zivotni standard kako sam cuo
Pingvini 'lade jaja, njima ne treba JMBG...
E JADNA BOSNA AKO JOJ OVI DAVAJU PODRSKU.BOZE MOJ NA KOJI NIVO SMO MI SPALI. OVOJ DJECI NEKA PRVO NEKO KUPI BAR JAPANKE DA NE NAZEBU DOK DRZE TRANSPARENT,HA,HA,HA.
Protesti u Sudanu, ali ih nema u Rogatici, Baja Luci, Sirokom, Ljubuskom ... Cudna je ova nasa Bosna
Kako ce ih biti u Rogatici, kad je citava Rogatica u Sarajevu :)
Ovaj je portal postao smijesan odavno. Ali dobro je to uveseljava ljude
sace sadaka da stigne iz j. sudana.
Prije par godina čita meteorolog na HRT na Dnevniku prognozu i usput pređe i na vrijeme u BIH. Ovi iz sarajeva službena politika(koja se nije promjenila niti danas) na sva zvona kuku Pedi agresija na bih i bla bla : A vidi sad ne lezi vraže. Nevidim potporu iz majčice i od očuha.
Svi nas sazaljevaju
allaha mi !!!
kako ste ludi
ja sam zato kad smo vec ovako popularni da se jos vise raskukamo i zamolimo un da izda deklaraciju da svaki gradjanin planete zemlje je obavezan republici bih svakog mjeseca donirati po jedan dolar...dok imamo naseg vuka na celu un sigurno ce pripomoci
Prejako, došli smo dotle da nas podržavaju jadniji od nas, ili smo čak mi jadniji. :D
Po cemu su jadniji od nas ?? oni imaju naftu a Bosna je najjadnija zemlja u evropi i mrzim ovu vukojebinu i jedinu drzavu na planeti koja ima 5 predsjednika ! hocemo 1 predsjednika kad je jadna situacija kao sad znat cemo ko je kriv za to i za JMBG a ne ovako pitamo se jel to Suljo Tihic,Bakir(zlatne kasike), Mile ,Lagumdzija ili neko drugi
Vidi lik, niko te ne zadržava ovdje, ako "možeš" idi. To ako si toliko ogorčen, daj vjetra petama, sigurno te negdje neko čeka, ahaaa ;)
Od danas smo i zvanicno najopicenija zemlja na svijetu
Koja ironija...
Ovo je nešto najslađe što sam vidjela. Ljudi su ljudi, nije bitno koje su boje, veličine, rase, klase, nacije...
@Nacista, nek ti znas gdje je Sudan...tebi izgleda , Cengic-Vila kraj dometa.....vise nije ni bitno odkuda im transparent, vec dokle se proculo kakvi primitivci , cobani, sumljaci, nepismenjakovici vode ovo stado bosansko u propast... Svaka cast Sudanskoj djecici...I aktivistima koji znaju da nismo, daleko dobacili I da su pojedine zemlje Afrike, daleko ispred nas u svakom smislu...HVALA SUDANCIMA!!!
Najčudnije u svemu je što niko ne pita zašto se "stvarno" obustavilo izdavanje JMBG "samo" u BiH kao da nema 1000 važnijih drugih problema za riješiti ??? Svuda u bivšoj YU se i dalje izdaje bez ikakvih promjena (Slo., Hr., Srb., Vojv. KiM, C.G, Mak. ). U Ljub., Zg. ,Bg,..... ne možeš ni danas otvoriti ili zatvoriti ni Rn. na Banci, ili uknjižiti imovinu i bilo šta završiti LK, Pasoš, ... ako nemaš JMBG. i niko ga niti mijenja niti namjerava mijenjati ni u slovu zakona ni u broju, jer bi po svim analizama, to napravilo opšti haos i ogromne troškove. Da li je to BiH najbogatija i nema drugih pitanja kojim bi se bavili i Parlamentarci i Ustavni Sudovi i matičari i Policija i Opštine i građani do djece iz Sudana alloooo...????