Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA VAM ČAST !!!!!!!!!!!
Svaka cast...!!! Sarajevo je ODUVIJEK bio GRAD MIRA I TOLERANCIJE , KULTURE I MULTI U SVEMU...!!! Pokusali su ga unistiti ruski imigranti serbo-seljoberi ali Sarajevo je tu ZA SVA VREMENA...!!!
I ja sam pustio goluba mira jutros, cini mi se odmah sve bolje na ovom glupom dunjaluku.
Hehe cuj poruku mira, kad procitam clanak o ubistvu Amara Mistric prosto me bude hastra gdje zivimo
Nije ovdje riječ ni o Kosovu ni o Tomsonu dakle ni o Srbiji ni o Hrvatskoj, zemlja ovdasnjih srba i hrvata je BiH kao i treceg naroda ... to sad pustimo jer je to nebitno ovdje je riječ o našoj Bosni i Hercegovini zemlji u kojoj moramo biti istrajniji i više dokazivati da postoje normalni i tolerantni ljudi kao sto su ovi koji su organizovali tu manifestaciju...
Poruke mira su iz Sarajeva i prije slali, pa dodje 92, 93, 94, Batko i Batka, pobise.... Divan gest, ali ako nema neki dublji smisao ili svrhu, besmisleno trosenje para (NVO). Bolje naci 1 siromasnog nadarenog ucenika i uplatiti mu stipendiju..
Javno poruke mira, tajno se naourazavaju i obucavaju kampovima za teroriste.
ako nista salju se poruke mira u svijet ... a ne kosovo je srbija ili bojite se kjafiri ili e moj narode ili sta vec thompson pjeva ... Ima normalnog naroda .. ima nas vise nego sto nacionalisti ocekuju !!!
Lijepo je čuti da se i iz Sarajeva upućuju poreke mira pa čak i tolerancije i multietničnosti što Sarajevo baš i nije, ustvari možda i jeste ali ga niko u okruženju tako ne doživljava... Ipak svaka čast !
Sjo sta nam uradise, covjece...
ovo djeca malo iz skole spicili nema veze sto kisa pada kad se nije na predavanjima :))
Djeca i stariji i zene i muskarci i curice i djecaci i penzionri i penzionerke...poslali poruku mira u svijet Kuda ovo sve vodi ? \"Sarajevo poslalo poruku mira u svijet\"