"Očistimo zemlju za jedan dan"
0
Djeca i stariji čistili sarajevske ulice i parkove
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace, za one koji ne znaju, redakcija sarajevo-x je predlozila i ovaj projekat s ciljem uredjenja \"njihovog\" voljenog grada
Naslov je trebao da glasi : \"Sarajevo-x nudi rjesenje o upravljanju cvrstim otpadom u sarajevskim ulicama\"
UKRADU NAM OVI POSO
Eto neka si ti iz mase upućen! Od takvih neinformisanih obično krenu razne dezinformacije! Vidiš kako se Meri potrudila da se informiše i pruži našim građanima pravu informaciju! Bravo Meri samo tako nastavi!
Zašto bi neko čistio van.ago od paš.čadije ?! UVESTI DRA.KONSKE KAZNE ZA OSOBE KOJE NE ČISTE G.OVNA OD SVOE PAŠ.ČADI I KOJI IH PUŠTAJU DA SE.RU I P.IŠA.JU GDJE ONI HOĆE !!! TAKOĐER UVESTI POREZE NA POSJEDOVANJE DŽU.KE.LE - BAREM 80 KM MJESEČNO PA DA VIDIMO KO ĆE DRŽATI PA.Š.ČE ZA UKRAS A USPUT KUKATI KAKO NEMA POSLA I ŠTA DA JEDE. TAKO BI SE SMANJIO BROJ PA.SA LUTA.LICA A NOVAC OD TOG POREZA BIO BI DOVOLJAN ZA IZGRADNJU AZI.LA ZA FAUNU PA I ANIM.AL POLIC.IJU. DOBRO RAZMISLITE !!! P.S. Usput, onako građanski, popi.šam vam se na ove fil.te.re !!!
pa sejtani su ovo i isprljali, pa neka onda i ociste iza sebe, ha ja! I treba da ciste!
Ovi što se bune oko angažovanja djece, vjerovatno su na dobrom putu da od svoje djece naprave kretene! Upamtite dobro da i drugi imaju djecu, jednako vrijednu kao što je vaše dijete, popustljivi roditelji stvaraju razmaženu dijecu. Rad je najbolji lijek.
1edan=jedanedan
Studentarija odmarala po kafićima i onda ista ta besposlena ga.mad pričaju po forumu kako je grad prljav.
svi ovi sto govore djeca vako djeca nako da ce se ubosti da ce im nesto biti, nema sanse i da ce direktor visiti na drvetu kad bi mu djete se ubolo, nema sanse jer su cistili djecije parkove i djeci je receno sto je sumnjivo ne dirajte ne dirajte sprice, bacene upaljace, baterije i sve to. I ja sam u ovome ucestvovao trebalo bi vise da se organizuje i natjerat sve da rade pa da se zamisle kad budu bacali da ce neko morati cistiti poslije i da ce im unuci zbog toga ispastati
trebalo je ponekog vehabiju zamoliti da sta počisti to je njihov poganluk
bruka prave od muske djece neku finu djecurliju a obicno fina muska djeca postanu pederi.FUJ
@Meri Eto nek si ti upucena :)
Za ove neupućene koji se pitaju da li postoji roditeljsko vijeće, ako ne znate, a očigledno NE, postoji Ministarstvo kulture i obrazovanja KS koja daje dozvolu da učenici izostanu sa časova, a ova akcija se održala uz podršku nastavnika, kao i koordinatora koji su čuvali djecu.
Svaka cast djeco :)
jeli ko pito roditelje i da li postoji neko roditeljsko vjece koje je ovo odobrilo? ko odgovara za djecu za bilo kakav slucaj? sto su djeca duzna cistiti besplatno iza nekulturnih gradjana i ispred placenih komunalaca?
Ako cemo po bontonu djeca su trebala dati starijima prednost i neka pociste sami..