Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne seri edita sin ti visi u premier kladionici c.vila2 i kurci se!
Nek si ti kandidata Karovića pripremila za uhljebljenje u ministarstvu a zakon manje više... TROTOAR MUBAREK OLSUN !!!
fahrin uhljup
Cim ovu zemlju nesto krene,tada nasi vrli politicari pocnu donositi zakon da to "unaprede",poslije tih istih zakona vise ni "trava ne raste".
Cim turisti krenu raditi i malo stanu na noge, eto ovih parazita. Sto se ne tovare firmama sto nisu radnicima uplatili 10 godina doprinosa, zasto se ne tovare kladionicama sto odnesose milijarde i nikakvog poreza ne placaju???
Zalosno, zakon o turizmu prepisali od Republike Srpske u 95 % umjesto da su uzeli Zakon neke razvijene zemlje. Poznato je da je to najgori Zakon u Europi, npr. Jahorina mora traziti odobrenje od Banja Luke da kupi obicnu klupu od svojih para. Sve se svodi na centralitaciju sredstava u Sarajevo pardon u ministarstvo, a efekti od turizma bit ce kao u Banja Luci.
ne rise svega ti!