Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet ćemo disati na škrge kad dođe zima... nema od "razgovora" ništa....
moze li ko od vas ko fol novinara ministricu upitati u vezi katastrofalnih izvjestaja koje smo proteklih dana citali o katastrofalno losim prezentacijama BiH na turistickim sajmovima po evropi ?
Ne razgovarati, to je proišlo prije 20 godina. Zakon po žurnoj proceduri ko da je ANTIRADNIČKI ! NAravno sve ostale može čekati i pregovarati kao naprimjer kladionice i osiguravajuća društva HZHB bez PDV !
cesto se pitam koliko samo ovih uhljeba zivi na racun drzave i bukvalno nista ne radi,... osim da razradjivaju sheme kako da izrade sistem da bi imali licnu korist,....