Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to znaci da ce medjugorje i neum uglavnom imati najvise...
Nemojte nam zamazivati oci turizmom dok uz vasu podrsku tj. od SBB-a, privatne stranke Fahrudina Radoncica, Srbi polako preuzimaju pravosudje. Tu vam sigurno pomaze i nesposobna SDA ali Fahro MORA u zatvor. Ovo nema smisla da se sepuri po parlamentu.
bakir mora pod zemlju pa fahro u zatvor
glupa tuka, koja folira da nesto radi, a samo izvrsava naredbe svog bosa Scepe
kako fahro kaže!
Nemaš ti minisrice potencijala za ispravljanje krivih drina!
SA POKVARENJAKOM TROTOAROM NE TREBA SE NI NA PIJACI DOGOVARATI,TAJ ČOVJEK JE U SVOJOJ KRIMINALNOJ ORGANIZACIJI SDA POZNAT KAO JEDAN OD ONIH KOJI SU PONAJBOLJE USAVRŠILI ŠIBICARENJE!!!
Ti se bori za ukidanje viza za zemlje odakle dolaze turisti, zatim na promovisanju BiH turizma, a ne ko ce koliko u džep staviti.
Možeš ti curo da se koprcaš koliko god, ali tvoja i Fahrina se više ne pika!
sda kopiladi kara fahro,kara covic,dodick,ustase srbi,bosnjaci ima da se raspadnete ko tihicev hematom
@NisamUzeoAbdest - SDA, HDZ SNSD će se raspasti, a Bošnjaci će opstati iso kao i do sada. Našim dušmanima je sve lošije, čak i gore. Kada kažem dušmani, mislim na takve kao ti i vaše vođe!