Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pecikoza je najveći promašaj I ublehas u historiji ove Skupštine. Sjećam se kada je govorio da su svi političari lopovi a on je uredno kao političar, četiri godine na našoj grbači. Za to vrijeme, niti jednu jedinu inicijativu nije dao od koje bi građani Sarajeva imali korist. Klasični Sarajevski sitni klosar i kokošar.
Iskreno govoreći više laprdaju na TV nego na sjednicama. Pravi primjer je Pecikoza koji izgleda na sjednicama piše pjesme i jedino pitanje koje je postavio bilo je: "Imam hit, treba li kome." MRŠŠŠŠŠ BAGRO i radite ono za šta ste sposobni.
Svi oni samo laprdaju i laprdaju. Bave se nebitnim stvarima kao npr. Imena ulica, skola, boja uniformi revizora a grad sve zagadjeniji, gradski prevoz sve losiji, sigurnosna situacija sve gora.
Treba pogurat Nasu Stranku definitivno!
Uvijek sam vjerovao u tog momka, bravo za Neiru,bravo za Maria.
Ne znam koliko je njihovih inicijativa prihvaćeno ili čak i realizirano ali ovo dvoje, Dizdarević i Vukasović, su svijetao primjer kako se i mladi aktivno uključuju u društveni život ove države i generalno organizaciju života u njoj! Na kraju krajeva, oni će kao i njihovi potomci živjeti u njoj! Ovi "stari" su već pred penzijom a mladi su tek počeli stvarati život! Zato ih treba i podržati u Oktobru jer su plate izgleda zaslužili samo njih nekolicina!
Slaviša Šućur postavio zastupničko pitanje zašto je čorba u menzi hladna.
Sine trabao bi da imas vise postovanja prema Slavisi jer da nije bilo njega i njemu slicnih ne bi ni Sarajeva bilo a kamoli tebe jednog miša iza tastature.
Naravno da nisu aktivni ali su aktivni u "svojim privatnim firmama ,ustanovama,preduzecima "koje im je vlada dodijelila.Gdje u svijetu ima da se tri covjeka koji promijenise vjeru zbog interesa vladaju zdravstvenim ustanovama .Pa klixaśi mi smo im to omogucili svojim glasovima.Taksiste i konobari nam glavni u zdravstvu pa otvorimo oci dobro da nas se djeca ne stide
Smrkni, svani, nek' prolaze dani !!!
TREBAJU PLATU PRIMATI PO UCINKU
Ma samo je plata bitna i da se osigura još jedan mandat
Opet će SDP Šućura u skupštinu Kantona pa u dom Naroda Federalnog Parlamenta,ma što bi se čovjek sekirao.Jos ga stranci placaju dodatno da palamudri o lokalnoj samoupravi
Treba ih logopedu poslati
Patriote se ubiše od aktivnosti. :)