Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba i u bosni napraviti oluju, dati srbima njihov krst i mars u srbiju,samo probem je nece njih ni srbija, kaze srbija da su srbi u bosni divljaci ne jebeih ni 2 po sto.
E DEDA DEDA BAS SI KRME
Generale, ti bi trebao prvi da mu se pokloniš, fino dođi i prekrsti se i poljubi krst, Srbine...To je put ka pomirenju.
generale povedi nas u bitku protiv zlog krsta ! sta cemo protiv baketa, draganceta jugoslovena ili duduka koji nisu nista krivi za ovo stanje ! idemo rusiti ( zdogovoreni ) krst i odmah ce nam se u stomacima stvoriti biftek i glad ce zauvijek proci .
Ovaj komentar obiluje huškačkim govorom. Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje http://zalbe.vzs.ba
jesi glups, vidis da covjek ironizira
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je barem 20-ti čovjek koji se javno obratio povodom incidenta,ali razumni govori ne piju vode kod genocidaša u Sarajevu i Mostaru. To samo trza kad mu se uzme iz džepa pa vi nastavite finansirat 100 boračkih udruženja u državi.
...malo mi idete na nerve sa cecom...dotična nije slala dobrovolje u bosnu, a milo đukanović jeste...sad se gozite na cecu a đukanoviću guzicu gladite sa osmjehom oko ušiju.
...a brega mu bio kućni jaran?
...eno ti ga "nikad više u bg" tereza i doris i dino, sve redom napunilo bg dvorane...zanima m epo čemu je ceca (ne arkan) gora od đukana...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zar je i General bio na Cecinom koncertu ?! pametnije bi mu bilo da slusa jazz ...
Usijanih glava na sve strane.