Traži se suspenzija tužioca
0
Disciplinska tužba protiv Milorada Barašina
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strmica i medjunarodni sverc cigareta su glavna rak rana milorada barasina pune cetiri godine za rad licnih i privatnih interesa razvlaci i opstruise istragu milonskg sverca i najvecu zapljenu cigareta od kojih se nezna ,cije su , ko se finansirao od njih , ocito da nije policija, i drzava bih,sta ste uradili gospodine po pitanju prijetnji koje su upucivane policijskom sluzbeniku granicne policije koji je to otkrio i prijavio , koliko ste placeni da istragu nezavrsite ili da je odbacite.
Veliki pozdrav Šefu svih šefova! Ne daj se tužioče hiljade ljudi su uz tebe! Svu bagru kriminalizovanu hapsiti i u prdekanu - doživotno!
U pravnoj drzavi nema cile-Mile!
Rekao sam ti Milorade, jedan gade, koga ti udaras, i oni tvoji gorile sto su me davile. Pozdrav, Avdo Avdic
Ova emisija je nekad bila popularna i gledana, međutim sada kada su se otvoreno stavili na stranu samo jedne stranke te se poćeli ponašati kao i neki drugi mediji koji su olajavali sve što nije po njihovoj ideologiji i volji, postali su neinteresantni. Hvalili su se koliko je optužnica podignuto njihovom zaslugom međutim vidimo da ta nijedna optužnica nije bila utemeljena. Jedino su branili kriminalce iz jedne stranke.
dodik i zlaja su se lako dogovorili kako da nasalacaju drzavnog tuzitelja jer su obojica kriminalizirani do koske te im bilo kakva nezavisna istraga u predmetima iz njihovih tuzbi, dakako ne odgovara. sa druge strane u drzavi kriminaliziranih politickih elita tesko je ocekivati da na ovim pozicijama o(p)stanu \"domaci\" likovi koji takodje imaju oraha u dzepovima.-+
dodje mu Bakir glave,,zajedno sa onim kepecom Avdom Avdicem....a sve po Zlajinom nalogu,,,a sto je najgore covjek nije sljivio dodika 5%...al to ti je kad ti se medij nakaci na ledja.....tipa,,,znaci i JA...
Vnogo četničko
U svakoj normalnoj zemlji bi ovakvi tipovi sami podnijeli ostavku zbog toga sto su uhvaceni u lazi i zbog toga sto se sastaju sa bjelosvjetskim hostaplerima. Ali on to ne radi. Ne radi zato jer je to dijete komunizma koje nije nauceno sta znaci imati moralne vrijednosti i biti odgovoran.
Ma stipu Milorada, onaj Avdo Avdić je fakat pravi ljakan.