Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slusajte lijepu pricu sa normalnom pozadinom podrzavam ali ako je njoj 27 godina znaci rodjena je 1987. , rat u BiH je poceo 4/92 znaci ona je tad imala 5 godina a rat je zavrsio kad je imala 8 .zna ona kurrac moj sta je bilo od 92-95 da nije citala i saznala preko interneta sta se desavalo tada .ova je izgleda zajebala i Anu Frank koja je sa 13 pocela pisati svoje memoare.
@Hercegovac Prvo, riječnik ti je NULA. Na ovaj forum, na žalost dolaze i djeca, pa bi trebao malo pripaziti. Drugo, '92 je imala pet, ali 95. osam, a djeca u tim godinama odlično pamte. Ako ti ne pamtiš događaje iz tog perioda svog života, onda s tobom nešto nije u redu... Treće, Ana Frank nije pisala memoare već dnevnik i tu je bitna razlika.
zapamtila je granate i strah da se nemože igrati ispred kuće. Naravno i to da nije imala ni čokolade ni sličnih stvari. Da nije bilo vode i struje, takođe su ta mala djeca, 2000 nije preživjelo, pamte. A ti si obična He.. fukara!
samo ti istrci maraton pa makar ne bila bosanska greta vajs.
korekcija: grete waitze
Teroristički napadi.. čekaj.. jel mi balije i dalje vjerujemo da postoje ovi teroristi?
Sjetim se 7 muslimanske i muđahedina i lijepe BIH - suza mi krene
Sjeti se onda i Ahmića, Stupnog Dola, heliodroma...
Nema potrebe svaki drugi dan trubite o tome na federalnoj i državnoj televiziji (mada u tim navedenim slučajevima ima i druga strana medalje) a o vašim zločinima se šuti odugovlači u procesima da ode u zaborav, zločinci nagrađuju visokim položajima u državnim firmama, mada i ja plaćam tv pretplatu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka ti je puno srece anida !
evo krenu mi suza...neki bosanac da prdne u dijaspori objavice kao neku bitnu vijest..
@maxsuz Moraš prvo znati da ovo nije vijest nego priča, inače ne bi lupetao...
sleng je nesto sto cesto ljudi ne razumiju,pa za tebe se ne cudim!!i
PRIKAŽI ODGOVORE (1)