Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodu nikad ugoditi, kad je na vlasti bila svi joj mamu na pazar, žena dala ostavku sad je žale...
Nije Bogom dana pa da se uruši sistem zbog nje... Srušen je sistem svakako i ne samo u obrazovanju.
Uvesti 15 godišnju osnovnu školu da učitelji imaju posla 😉
Sve je ovo igra vlade kantona ko fol ona odlazi pa je oni mole jer ne mogu bez nje kao da je ona bogom data,a sve u svrhu skretanja pažnje sa bitnijih problema i uzimanja keša od strane Konakovića i njegove svite.
Tacno! Gdje je Sivro?
nema masnog sivre na bijel dan da izbaci kakvo "saopćenje za javnost" nešto se opasno muti.
Polako izlazi na vidjelo u zurnalu da je ministrica Bogunic bila savjetnica SDAovom kadru...Avdo avdic vec ima neka saznanja...SVE JE OVO SDA MASLO...ZURNAL USKORO OPSIRNIJE PO NASLOVOM-NESTRANACKO MASLO SDA MINISTRICE BOGUNIC!
@Ecolo SDA-ovi savjetnici joj nisu dali da dise, samo Boga molim da zena otvoreno istupi u javnosti i navede prave razloge svoje odluke!
Direktori osnovnih skola? To su jos ovi direktori iz SDA...AL NE BRINITE MNOGO...SAD CE KONAKOVICEVA RUKA DOC I DO VAS!!! SVE CISTI KONAKOVIC OD SDA!!!! TKO CE KOME DOHAKAT AKO NECE SVOJ SVOME(KONAKOVIC JE BIVSI SDAOVAC) BRAVO KONAKOVICU NA PRAVOM SI PUTU! SVE ''SPALI''
Nece ostavka ministrice dovest do urusavanja obrazovnog sistema vec do urusavanje ionako posrnutog SDA...SRETNO MINISTRICE U MIROVINI...IDI I NE OKREĆI SE...IDI S SDA JER SI NJIHOVA!ministricu koja je pokusala ostaviti Zakon da samo SDA kadrovi mogu predavati na medicinskom fakultetu.IDI MINISTRICE SRETNO...NIKAD SE NE VRATILA....
Shvatili kvalitet Vlade... Zalice raja za ovom Vladom ko Zeljo za Osimom...
Jadno smo mi drustvo ako razmisljamo da se radi pojedinca moze urusiti neki sistem.
Nece ostavka ministrice dovest do urusavanja obrazovnog sistema vec do urusavanje ionako posrnutog SDA...MINISTRICA JE BOGUNIC JE PODRZAVALA DA SAMO ONI IZ SDA MOGU PREDAVAT PO FAKULTETIMA...SRETNO MINISTRICE U MIROVINI...IDI I NE OKREĆI SE...IDI S SDA JER SI NJIHOVA!