Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daju ostavke pa se uhljebe na druge fotelje. Hoce li svanut dan da neko odgovara za milionski kriminal? Ko je kriv?
@Limeta Ma kakve ostavke nego u bajbuk dok se nedokaže da eventualno nisu krivi.
A zasto Dzindic ne podnese ostavku?i on je odgovoran isto tako... Pa nek ide sa Novalicem djeliti tak koji su skupa pokrali...
Covjek došao prije 2 godine i dobro poslovao. Nek daju da se uhapsi Ćivić kojeg ce vjerovatno sada Senad Sarajlić vratit na mjesto direktora iako je napravio gubitak od 120 miliona,u talu sa tehnickim direktorom Munirom koji uzima po 5 000 KM od ljudi za zaposlenje i kada neko pogine kao prije par godina oni normalno ponosno ostanu na funkciji. Fuj SDA ,fuj BiH,fuj seljačine sa fakultetima iz ovakvih sektora kojih ima puno..Inspektori,vještaci i sudije... EU dolazim 🖐🏻!
Nevzete, odlaziššš odlazišššš, rušiš mi sveeeee...
Slijedeca vijest...Ostavke nisu prihvacene.
Ne treba mu DIREKTOR koji ima PROBLEM a nema rješenje. DA LI to važi samo za direktore ili..................
i kcerka mladja mu je nestvarno odvratna
@gooUser1561902466 kako mu se zove šćer
nevzeta ceka nova funkcija, nedje jer je veoma sposoban da upropasti drustveni imovinu i da sifonira pare na stranacke racune.
Kad firma ima ogromne dugove nesto se mora: Ili ugasiti firmu ili smijeniti upravu. Logicnije je i isplativije smijeniti upravu. Tacka.
100% nije SDA clan
Sta je ovo ? Neki vic ? i u BiH neko podnio ostavku ?
PROSINECKI na aparatima ...
👏👏
itrepa svi da podnesu ostafke. kad pute polje nek se saposle. podrska rutarima