Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, i zavod za socijalno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom u Nahorevu je kao Ausvic, samo sto se tamo radi o starijim sticenicima. Ne moze se opisati, treba otici i vidjeti!!! Ned'o Bog nikome!!!
Jeste, bila sam svjedok kada je tehnicar u zutim rukavicama, a ne sterilnim, zamjenio dedi kateter. 200 staraca jedna osoba u toku noci, kad se sta desi ta sestra ili tehnicar sve njih ostavlja same i ide na Kosevo sa pacijentom
A ZAŠTO DOBROTVOR SULEJMAN HALJEVAC MEMO NIJE PROGOVORIO O OVOME S OBZIROM DA RADI DUGI NIZ GODINA U OVOM ZAVODU? SALIĆU IZDRŽI,TI SI HEROJ!
Daj ti posteni direktore samo imena i prezimena osoba koje su radile u tom paviljonu u protekloj godini ako si tako posten.. a ja cu tebi adresu gdje da dodu pa neka mene svezu ovako mamu vam je..
gospođo Čudić jeste li fotografije objavili u interesu djece, u šta sumnjam ili u svom ličnom interesu - predizborne kampanje, a tako je ako niste objavili slike iste sekunde kad ste ih dobili. Ako ste to činili odmah, svaka Vam čast - kapa dolje, a ako ste čekali više od 7 dana sram vas bilo i mrs.
Čudić za predsjednicu države
vidjeli smo dovoljno Salicu! kako vas nije sramota
Obaviti vještačenje, neko mora biti odgovoran!
Cudicka je proklamovani politicar. Hoce li poslati slike sa Peletom u orgijama? Samo prdi kao i vecina politicara.
Direktor govori o zenama a Cudic o jednoj nocnoj njegovateljici.Nije gospodi. Oobjasnio o kakvoj se cestitosti radi, posebno sto je naglasena nestrucnost osoba u kontaktu sa djecom Ovo je rijedak skandal i primjer modernog robovanja najmladjih Sve cu napisati u stranim glasilima UZAS@
Pokrali ovi predhodni i sad frka.A narod ovce odmah osudzuju ima sud..Zasto doticna nije zvala policiju i novinare odmah..Napad je najbolja odbrana..
Direktore, iako nisam znala da li su te slike tačne ili ne ,koliko se ti pravdas sad sam ubjeđena da se ovo stvarno dešava toj jadnoj djeci
Bas kao da je Pazaric negdje blizu Marsa pa je tesko otici i sve ovo provjeriti. Sto mi smeta ovdje je da se prica skrenula s ukradenih para i neuvjetnih uslova koje je nastalo usljed kriminala prosloga rukovodstva. Bilo je za occekivati ovakve manipulacije...
Ovo su takva vrsta pacijenata koje ponekad morate vezati da ne naprave sebi povrede i drugima,vjerijem da rade po propisu a ovde halabuku dizu osobe koke veze nemaju o radu sa takvim pacijentima....svugdje u svijetu se mora ponekad tako uradititi zbog posebnog problema kohi nosi rad s u takvoj ustanovi,a da se ubije ili nekog drugog opet bi osoblje bilo krivo,treba onda da zaposle na svako 2 djece po jednog njegovatelja koji ih moze drzati na oku a ne jedna na njih 47.
A kakve veze ima kad su slike nastale ako te tete rade u zavodu od rata??? Znači da su one vezale djecu, a manje je bitno ko je tada bio na vlasti. Vama je samo bitno da spasite svoju guzicu.
Danas u vijesima slusam da ima 149 zaposlenih na 47 djece, pa to je leglo korupcije...
Prokleta mafijaska BIH Samo licni interesi a sta je sa onom dijecom SRAM VAS BILO Imate li i vi dijecu PROKLETA MAFIJASKA BIH
Cuj hebem ti pleme nek kaze od kad su slike dzubre jedno