Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
englezi gledaju svoj interes a ne naš... za očekivati je da će nastojati produbiti svađice bošnjaci - hrvati... to su britanci nažalost efikasno radili i devedesetih
SVE VISE OVIH ANGLOSAKSONI GURAJU NOS KOD NAS.VJEROVATNO JE TO RAZLOG SVE VECEG PRILIVA PAKISTANACA JER SE ENGLESKA HOCE DA IH UVALI NAMA.KOD NJIH VEC CITAVA NASELJA I GRADOVI SU INDO PAKISTANSKA.
Tvrtko8 - dolazi samo zbog Dragana Čovića. Da ga malo " educira" i objasni mu neke finese koje akademičarski kamenjarac nezna!
E neka je vala i on došo.
Richi ako ih ti i Andja ne stegnete u vezi otvorenih pitanja a narocito korupcije, propali smo! Ko ce ikad investirati u drzavu koja ima milion rupa u zakonima i niko ti ne garantuje sigurnost u ulozeni kapital. Dovoljno je da zapne u administraciji ,a uvjek zapne (dosad dokazano sa drugim ulagacima) i odose milioni na dozvole,advokate...obustave rad 20 godina (toliko sporovi traju) i propao si prije neg sta zapocnes.
...nema te strane firme i tih para koja moze kod nas kakav spor oko imovine izfinansirati . Dozvole i ostala popratna papirologija kosta ko sv.Petra kajgana i opet ne uspijes nista ostvarit. Jednostavno je svugdje sigurnije , isplatnije,JEFTINIJE ulozit nego u BiH ,ako nista bar ti neko garantuje ulozeni novac u EU.