Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino riješio problem sa vodom. Nazvao direktora TV SA i naredio da ne smiju izvještavat o nestašicama vode.
pa nije postao direktor sto zna nego sto je podoban
konaković još izgleda nije uspio podmititi boga... nestašica vode u čitavom svijetu, suše... ali mi smo mimo čitavog svijeta,"gdje ćeš ti objaviti", rijeke, bunarevi suhi ali vajni premijer konstatuje, vjerujete meni a ne svojim očima!
Bakir ce njih zedan preko vode prevest.
G-din Resić, dok je bio mlađi, pohađao je kurs 'Staljinove metode u liberalnom kapitalizmu i utjecaj na javne RTV servisie'. Isti je diplomirao i završio kao najbolji student. Zaključak: Ne dam ni parice ni FTV-u, ni TV SA ni RTV BiH, biću gori nego najgori Dodikovac i Čovićevac
Podrška za Sunčicu Šehić A ovaj kvazi Bošnjo bivši pripadnik HVO-a Sarajevo ............. neću dalje
Od kad radim 3 smjenu..satra me suha hah skocio bilirubin od soka
lakse je bez vode nego bez interneta
ahahhahahahaha sta se i radi ovde...cuj zabranio da kazu da nema vode ahahah koja propast od drzave pa se onda ku*ce nekim standardom, vode nemaju..
Mi se kurčimo sa KURČINOM to tvoja mama i seka najbolje znaju kmetovsko kopile :)
@Nuclear Winter 11.5 godina? koliko imas godina, ne bi dao iznad 12 kad vidim kako jadne i glupe komentare ostavljas..tipicni odraz balavca..ubicu te, je/em ti mamu ja ovo ja ono...e moj sine..
a niko ne pita ko upravlja ovim sda primitivcem od direktora pulen glupi...sda kriminalci fuj
zar jos neko gleda tvsa
Cuj isključuju Internet hahah a za ove sto nam se smiju, vode Bgm imamo uvijek, ja ne znam ko nema :§§§???
Ako Bakir kaže ima - onda ima ...!!!
Sarajevo najmili grade, popravismo te do Olimpijade...
TVSA...jer norod znode.
svi direktori I direktorcici politicari I politicarcici kazu rade po zakonu pitam ih KO donosi I koliko valjaju ti zakoni sto se pozivaju na njih