Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav smrad. Bojkot Jahorine!
E tako ces ih zajebat 🤣🤣
Sto bismo bojkotovali nasu bosanskohercegovacku planinu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A bilbord RATKA MLADICA na PALAMA? VISOKO MORALNI DIREKTORE jesil to prijavio. Jahorinu treba uzbjegavat.
Prijavljuses li i iostalo sta vidis na drustvenim?
Gospodine Tosicu,vas Neven Tosic sta vam je vec u srodstvu je meni bio licno nastavnik fizckog vaspitanja inace sam borac Armije BiH sutra bi vam mogla osvanuti zastava Armije BiH na Palama.
Svaka cast zastavniku 😁👍👍👍👍
A kad treba kredit od financijskih institucija onda je sve državno dobro došlo
Ljepi strah od ljiljana aa....
Pa prijavio Igor na Palama
A kako bi sad komentirali da on ništa nije prijavio, sklonio sve državne zastave oko turističkih naselja i izvjesio zastave RS sa četiri s...
Ovo je snadzacka kakva RBIH ko imalo razlikuje boje.Jedino Sandzaklija ima damu za ovo.Jer ovi starosjedioci su takvog stava sve je dobro samo nek ne puca.
Ja koliko znam ono nije zastava Republike Bosne i Hercegovine, a u naslovu i u tekstu piše da je osoba istakla zastavu R BiH ???
Prijave te jer u svojoj državi mašeš svojom zastavom... Ovo samo u našoj jedinoj, nezavisnoj, nedjeljivoj BiH ima. Isto da te neko prijavi jer u svojoj kući gledaš svoj tv 🤔
zamisli ljiljan kao simbol se nalazi i na srpskoj zastavi, a smetaju im. znaci srbi vi ne postujete i svoju srpsku zastavu jer je potpuno indetican ljiljan na vasoj zastavi.
@fbUser1583848751 veze nemate kako izgleda grb i zastava srbije ( Orao drzi ljiljana ), a ovdje nesto prosipate. izgleda da vi nemate skole u srbini kad ste takve neznalice
Ovo je sramota za Jahorinu, barem 50% "turista" je iz Sarajeva !
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ VOLIM LJILJANE!!!!!
Cuj krivicna prijava za zastavu Bosne I hercegovine, treba njemu podnijeti prijavu za uznemiravanje sluzbeni organza.
Vi bolesnjaci ste bas neko bolesno pleme.