Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kume moj, ti si "na dugom štapu". Zahvali Dodiku koji je tražio jednog baš takvog da ga zavali.
Ekonomija Bosne i Hercegovine 22 milijarde dolara od kojih 6 miljardi republika Srpska. 16 miljardi Federacija. A Repu. I sta tu nas tacno treba da zabrinjava?
Nekad je na tvojoj strani bilo tesko naoruzanje i silno oruzje koje ste dobili od JNA, a sad je na tvojoj strani pravno nasilje koje radite protiv ove drzave. A ti si obicna marioneta. Podsjetio bih te samo na sudbinu Martica, Hadzica, Babica, Karadzica, Koljevica, Plavsicke i drugih izvodjaca radova. Ili su skrajnuti ili su na dugogodisnjim robijama.
Republika Srpska nije bila besplatna. Neki su platili krvlju,neki slobodom. Ali zato danas Srbi kroz Republiku Srpsku kontrolišu 49% teritorije,Hrvati 20%,a muslimani jedva 30%. Više nam nije potrebna JNA,posao dovršavamo pravnim sredstvima,naravno uz blagoslov velikih sila uključujući i Tursku.
Halo bre,ljudi.......ovo je 21 vijek i treba da dozvolimo da jedan švabo donosi odluke kao da je kralj. I da on određuje pta če objavljivati Službeni glasnik. Neka mali nacista ide u Njemačku i tamo pokuša nametnuti nekakav zakon. More,marš u tri lepe materine. Govnara treba odraditi kao i njegove prethodnike iz drugog svetskog rata. Pobediti na veličanstven način.
Šegaći se sa tužilaštvom i sudom ali neka...i zaslužili su.Kazna za njihob nerad mora biti žestoka i surova i obuhvatiti i njihive porodice ako želimo stabilnu državu i nekorumpirane službe.
Pleme ti tvoje,polako doci ces na red
Pravda na strani rs 🤣🤣 koja komedija jbte led
Oni dijele pravdu sa metkom u celo kao sto je prije nekoliko godina zaprijetio onaj neki pravnik i ombdusmen Popovic Avdi Avdicu. To su uglednici tamo koji se bave pravom. Sve velikosrbi postavljeni davno od strane UDBE
ebo nanu vid mu glove sve isti kockasti format ala vico zeljković, to puca od pameti
Pa rekao mu Kajganic nema.od tog nista na dugu je stapu.
Frljo !!
Jadna li je pravda koja je na vasoj strani !!!!
Vidi cedevite sto je hrabar a usro se🤣🤣
moj glupane glupi, Mile kad dođe do kraja i zagusti on će se ispalit za Moskvu, a gdje ćeš ti ? tvoje mjesto je aBda u kpz Zenica, a fala bogu ima mjesta, a ima i kršnih momaka... PS ne zaboravi vazelin
Izgleda će i ovome Vulin davati stipendiju ubrzo
hehehehe na dugom stapu. Bas me nasmija
Jbćemo vam majku.Samo polahko.
goo396 pos.... se ti na Schmidta i braniti RŠ kad budeš u redu na kazanima za hranu, kao zadnji bijednik stajao sa kanticom da prehraniš familiju.