Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi arap
Hahhaah što kmeće komunjarice čim vide bradu. Svaki Bošnjak bi u inat trebao nositi bradu i obavljati 5 vakat namaza.
Vucko im ubacio bajku,100
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad cujem hitna pomoc nije mi dobro. Dosla kod njih da mi skinu konce (minuta) NE ZELE JER SAM STUDENT drugog kantona. Odem u ambulantu kazu: ODI U HITNU JER SI STUDENT opet odem u hitnu kazu: ODI U DOM ZDRAVLJA. Samo se sjetim kako su me odbili tu . Strasno
Halo , stranacki uvlakac ! Upristoji se malo i smanji medijsko eksponiranje-nisi primjer nikome .
Lazes Ademe. I tvoj slucaj je insceniran bas kad su poznate face pocele oboljevati. Ti kao vjernik bi trebao znat da laz ili pretvaranje je grijeh
Zato oni mogu u BiH i ne treba im test na Koronu a dijaspora ne može ?
Samo da se vrate zivi i zdravi od tamo.
gasi svjetla, motaj kablove.. kad ti doktor koji bi trebao da se vodi naukom i zdravim razumom.. zaziva božiju pomoć.
Čovjek priča iz prve ruke o važnoj temi, situaciji u NP, a 95 % komentara se bavi njegovim izgledom, bradom, vjerskim opredjeljenjem i stilom života.
@kolorit jest, a hitna pomoc ima kompetencije skretnicara
Nije ni kod nas puno bolja situacija. Eno u Tuzli Hitna pomoc zarazena i opet zarazeni rade.
Vehabihećim
Ovdje je Vučić odradio posao. U ovoj pandemiji se on kao zahvaljuje i nezreli niodkoga pomoć lafo on će da sredi stanje a jedva čekao da se Turska odazove i pošalje sadaku vučiću pa će se on onda hvaliti kako je Srbija stala iza svih svojih građana.
Ovdje j
Jao lika, pa jesmo li to konacno postali dzamahirija? Dodje mi da pruzim ruku ovima sto Sarajevo zovu Teheranom i sto su me 4 godine ganjali granatama i snajperima po gradu i kazem vala ste u pravu! Eto dokle ste me dotjerali mjk li vam vasu SDA-ovsku!!!!!
Jel i ovaj Sandjosss podvrnutih tola vidi mu se na čehri .. sta ce oni tamo , to su drzavljani druge zemlje
Interesantno je kako ovaj sandzaklija nije bio u tom konvoju.. pic mac
Taliban