Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL SE I OVAJ RODIO U SDA??
Nesumnjivo da ćemo narednih dana znati puno više o pozadini Nesimijeve ostavke. Da mu je bilo lako i da je bio "u rahatluku" kako neki ovdje olako zaključuju, teško da bi podnosio ostavku nakon samo 15 mjeseci od izbora za direktora! "Snalažljive" direktore ne možeš ni haubicom skinuti! Tek će uslijediti političke opstrukcije oko izbora novog direktora! Mogu potrajati i godinama! Puno se para tamo vrti!
Svi nam se političari misteriozno porazboljevaše...nana-Rahmana prešla na vudu.
pa nece sigurno zbog priziva savjesti ili eticko-moralnih razloga.
Da i ovaj nema upalu jajnika :) ovaj krajnika :P
hahaha, možda ga nažuljalo dupe 😂😂 pa dodijalo više
@KvaternikEugen1861 Ooooo sigurno :) Ima šuljeve :) Ja se zabrinula :) sve sam obišla...nemaaaaa :(
PRIKAŽI ODGOVORE (194)
Sad će početi da irgeti u nekom restoranu za privatnika gdje nema slobodnih dana, praznika, godišnjeg odmora i gdje je plata 600 - 700KM. Tu mu neće biti stresno.
Kakve je dubioze i "svoje kadrove" iza sebe ostavio bivši direktor, optužen zbog malverzacija sa Muhlbauerom, dobro da je ovaj mogao izdržati i godinu dana.
Kae ovaj preksinoc da ce u pasosima biti crno-bijele fotografije..
Šovovi😂😂😂
ojenoć bolestan .. haman će kakav proces
bujrum
Nakr'o se i dosta mu :-)
Opet ce to neki papak preuzeti poput uhljebljenog SDA ministra