Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovaj arhiv privatizovati, evo predlazem da ga preuzme neko(nezaposlen, ako takvih do obdanista ima) iz porodice Izetbegovic, da mu se to dobro plati, pa da polako pocne nestajati vrijedna istorijska gradja i za koju necemo imati problema sa arhivom, jer ga vise nece biti.
za koju godinu htjedoh reci
Opet SDA pravi problem ,trude se svim silama da sklone ljude koji posluju pozitivno da bi postavili svoje korumpirane podobne(pozorioste,,BKC,Likovna akademija itd)
"Eskpertska Vlada KS - Unistavamo javna preduzeca, kulturne institucije i sve ostalo sto stane na put novcu ka nasim dzepovima" - to im treba biti moto.
kultura je za vladu i ovu skupstinsku vecinu nepoznat pojam, oni gledaju samo kako ce 'zavrnut' koji dinar u svoj dzep na nekim sumnjivim projektima, a od kluture nemaju interesa pa tako da im je ona nebitna, zato sve i propada
Kanton Sarajevo stvarno ima nesposobnu vladu koja unistava sve sto im dodje u ruke!
Nemoj tako, nisu nesposobni. Oni su polovično nesposobni! Kad je radit za dobrobit nas građana ovog Kantona, oni su nesposobni, a kad nas je pljačkat imaju neviđene sposobnosti!
Pa sta je ocekivati od Zeljkovica i kompanije nego da gaze svoje i tudja misljenja, oni preko noci ionako mijenjaju i partnere a i misljenje koje cisto sumnjam da uspjevaju i promjeniti jer ga ocigledno nemaju, u prilog tome govori i cinjenica o "unistavanju" ovakvih i slicnih ustanova
Nesposobna vlada KS ce sve unistiti sto je dobro...
Upropastiše Zeljković i ekipa vse što se moglo!