Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako on kao direktor ne može ili neće da uradi mora podnijeti ostavku. I sa ovim resursima se može 10 puta više. Zoran moraš dati ostavku nakon ovog priznanja.
@raja možeš postaviti koga hoćeš ali čovjek ti kaže da nema granice i da svako ulazi i izlazi kako hoće.
To kaze prvi covjek GP BiH👍
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Migranti su nove Bakirove crne Bošnje i neda ih nikom.
neka ba i njih kazu tu ih je oko 20 hiljada, a znama da najvise hiljadu je bilo onih u ratu mudjahida pa vrata moskve vozuca padose u roku par minuta, nek se i ovi nadju za nedajboze,iskustva imaju,nisu ih slucajno smjestili blizu Konjica dje fabrika Igman
@fbUser1583259728 samo se vi Vlasi nadajte da će vas ovo nekako zaobići. Ne daj Bože samo da dođe do čega....
Tačno , šuplja je da šupljija ne može biti. U pravu je.
Škutor sa kupljenom diplomom.
U kakvim li je on zlocinima ucestvovao. Vojsku na granicu i rjesen problem ali ne, ne moze od izdajnika svije drzave a sve rade u korist susjednih drzava.
Površina glave r2xP
U pravu si Zorane ali i ti si poslusnik politike i zato ne kenjaj...
Vama uvijek za sve krivo sarajevo i bosnjaci, kod vas ako nece kako vi zelite odma to nazivate opstrukcijom. Ti prvi dopustas da migrante prebacaju iz hr gledas i ne reagujes tu ti bar niko ne sprecava da djelujes ne rise glavonja
@Pimpek zato sto se i dan danas nadaju raspadu BiH i onda to svojim djelima zele jos ubrzati. Primam platu od drzave a sve radim protiv nje. Fasisticko cetnicka genocidna posla.
Opstrukcije jesu iz Sarajeva ali ih rade politički predstavnici srba. To babi svojoj brkatoj i nepismenoj možeš pričati, meni ne !!
Svi tvrde niko da počne radit svoj poso
ZOKI PRDOKI.... DOŠO CIKOTIĆ, TRESE SE ZORANU GUZA!!! JOŠ MALO PA CE BIT RASPISAN KONKURS ZA NOVOG DIREKTORA GP BiH, A TO BI TREBAO NEKO IZ USK BIT!!!
Je li Švicarski ili Švajcarski sir 😁😁
pa sta si radio tolike godine na polozaju ? koliko si vec direktor ? Boze sacuvaj
To narod prica ima 25god ali neko se odlucio nacrtati vam i obojiti.
Ja, i?
Ako neko vidi da je lose sve tamo gdje radi taj daje ostavku na rukovodece mjesto; ako nista onda iz moralnih razloga.
Jel to misli na bivseg ministra Radoncica ?