Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj slučajno da krenete na rudare ako imate i malo mozga,ovo je tek počelo,lopovi u zatvor..
Idi pred vladu sta ovdje pametuješ, sta ako krenu na njih, ti ces ih braniti iz kuće
dosta je više sbb lopovluka, uništiše sve ovi ministri sbb-a ostavkee
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
briga dzindica on spava večeras u toplom a ovi se mrznu. treba ga razapeti....
Fadil je po direktivi uprave stranke hitno morao prekinuti mezu sa dijasporom, a kako bi se sastao sa rudarima. Bake mu rekao u lice - "heeej, sad je prilika! Ti ko fol u po zalogaja skočijo sa stola i vratijo se u Bosnu da pokažeš da si čoik od naroda! Tako se grodi stranka!"
Pa nije federalna policija žandarmerija u RSu, pa da ih se radici boje.
Policija je pokazala kakva je u ovoj godini protesta, uvijek ce biti na strai ovih usranih politicara, morat cemo se i protiv njih boriti..
Ovaj gospodin čegar se pravi da je čak noris, a kažu da nijedno hapšenje u životu nije imao bio u dijaspori
Imajuuuu svoj voz imajuuuuu
Ehhh sad ide prepucavanje murijasa 👉😎 ciji su Kantonalni, ciji Fedeealni, cija je SIPA, Granicna...ihhhiii....RUDARI I NAROD-I BiH vas upozoravaju da ne potezete palice, jer i mi imamo djecu 😎🤬🤬ALI NI MOJE DIJETE NECE UMRIJETI DA BI TVOJE ZIVJELO! #drugopoluvrijeme2014
Pa klixe jel korman ili kroman odluči se
Ma mrs protiv sam protesta,ali sam i protiv takvih uhljeba.Uvijek opozicija i kontra svega !
Cuj protiv protesta, sta rece i osta ziv
a sta bi to vi da rudare goni policija da vama uhljebima zaradjuju plate
Rudari će promijeniti svijet
Skloni onda onu vucibstinu cegara sto samo dzaba hljeba jede da ne izigrava ramba onim jadnim rudarima da ga narod ne bi po ulicama trazio
Smijenite Komsicevog covjeka Andeliju! Unistise jadne rudare. Koncer su napunili politickim smecem, podobnicima. Andelija je putem stele primao na zadnjim konkursima, prima djecu podobnika i inspektora. Podrska rudarima.
Tako je Kormane narodna policijo ... Samo iznad politike... I ja cu veceras paket dva hrane odnijeti momcima i biti par sati s njima.