Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerao sve koji imalo znaju o profesiji i policiji Dragana Vikica Suada Smajlovica Postavio difovce koji su jedva srednju zavrsili a kamol i fakultet Mustafa Selmanovic Zijad Hodzic Ilija Dragovic Idi smetljaru davno si trebao , ostetio si budzet federacije u milionskim iznosima.
jesam li ja nesto pobrkao ili se i u rs i u fbih glavni drot zove Dragan Lukac?
Pazar ovaj nije prije dvije godine morao otići u penziju! Otkud ovog još uvijek na ovoj poziciji? Zar nije prevarom ostao na ovoj poziciji? Zar ne treba vratiti plate koje je naplatio nelegalno? Šta radi ovo tužilaštvo kod nas po koji put? Zar je sve korumpirano?
Je...mo ti majku dragane
Hocemo Mevlida za nacelnika
Ako je uzimo 10 000 km za posao,sas ce uzimat 20 000 km uzimat ce love sad iza zavjese
To je bilo davno, pa se niko ne seća, rode nestale jednog proleća. Vratiće se kažu ljudi ove godine, ove godine il dogodine. A ti, ti se nećeš vratiti.....
A sta ako se predomisli ?
Kako će bez njega ? ?..🤣🤣😂😂😂😂😁😅
Nije zar valjda
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ovaj smrad posrani namjerno gusi policiju FBIH. Usli mu genocidasi u pola Sarajeva i trkeljali satima Klix, SImice za muda uhvatili, a shupak nije poslao policiju da uhapsi ortodoksne teroriste?
Hebote ovaj kao kameleon.
I jesu previše dvojica. Bolje da je to odlučio onaj iz Banja Luke.
Kakav Zamjenik To je izmisljeno radno mjesto Treba to ukinuti a posebno onemoguciti da na to mjesto ponovno ajede nepismeni Korman
Hajde konacno, ziv bio, svakako nikakve koristi od tebe!
Uzmi jadu jos 5000 kM kao zadnju platu a onda crkni od srcanog ili mozdanog udara Keno te neposmeni Korman Ensad