Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od Leutara ti ne radis nista, pa nema zbog cega da se brines.
dobar
Tako je. A nisu ni problem kriminalne zločinačke organizacije koliko vladajuće stranke koje ih štite. Pa ni u Kolumbiji ni u Italiji ne bi mogli ubiti načelnika policije i da se ni nakon toliko godina ne zna ko je to uradio. Drugim riječima, ljudi iz vrha se štite, a unesrećene porodice tiho pate.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemaš frke stari, Jozo je bio pošten čiča koji je svoj pos'o radio časno, odgovorno i profesionalno, zato je i platio glavom... a ti s druge strane posao obavljaš suprotno Jozinim normama.
Ne znaju ni osumnjičćeni iz stada zapadnohercegovačke Koze Nostre .
"Pas koji laje, ne ujeda". Cosa Nostra je uvijek imala vise stila.Kakvi ovi nasi jalijasi. Nemas ti pojma sta je Cosa Nostra. S druge strane, ni blizu Jozi Leotaru. Nisi ti velikim ribama nikakva prijetnja kad se bahces malim, prema onome sto je do sada prezentovano u (ne)radu policije.
Neka borcima Armije BiH dadnu vojni dodatak, Protjerat će sve teroriste do Istambula.
Prvo " pokupi" klerofašističke organizaije koje datiraju još od 1941. god. Pa kriminlce koji datiraju iz 1991god. Pa bandu IS. Sve dok ne kreneš ovim redom i završiš sa krimosima iz politike i privrede - policija nije uraila nikakav posao.
Što bi završio kao Leutar kada nije ni počeo kao on.
Meni je opet drazi od degena poput izetbegovica i radoncica i cerica itd. Sta god radi nesto radi pa da se zove svetozar a ne dragan za ive kojima je propuh u glavi ko se kako zove
samo se pitam da li i četnički pokret smatraju radikalnom zajednicom ili folklornim društvom
Dobar i sposoban policajac,nećeš ti proći kao pokojni Jozo,sistem je kud i kamo uređeniji,imaš ovlaštenja,pretresi i policijske redove,dosta je infiltriranih krimosa u tvojim redovima,sa vehabijama povratnicima iz idil-a samo oštro,ostale vehabije držite na oku non stop,to je kukolj BH društva
...nećeš,ne boj se :)
SMRTONOSNA SITUVACIJA U SARAJVU JE ZADOVOLJAVAJUCA